Müdür Yiğit, Kulu ve Cihanbeyli’de projeleri takip etti

Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Kulu ve Cihanbeyli’yi ziyaret etti.
Müdür Yiğit,  Kulu ve Cihanbeyli’de projeleri takip etti

Yiğit’in ilk durağı Kulu olurken burada İlçe Kaymakamı Ali Edip Buldan ve Belediye Başkanı Murat Ünver’i makamlarında ziyaret etti. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Yiğit, İlçe Müdürü Mehmet Çağlayan’dan yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı; kurum çalışanları ile hasbihal etti. 2022/2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yiğit, Kulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bünyesinde açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında eğitim alan öğrencilerle Kulu Gençlik Merkezinde hafızlık eğitimi alan öğrencilerini ziyaret ederek onlarla hasbihal etti ve görevli öğretmenlerden yapılan çalışmalara dair bilgi aldı. Yiğit son olarak Kulu Altılar Köy Yaşam Merkezi olarak yapılması planlanan kapalı okul binasında incelemelerde bulundu.

mudur-yigit-kulu-ve-cihanbeylide-2.jpg

Daha sonra Cihanbeyli ilçesine geçen Murat Yiğit, İlçe Müdürü Mehmet Sarıtaş’tan yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve okul ve kurumların müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Türkiye’de örgü teli üreten ilk ve tek meslek lisesi Cihanbeyli Seniha Ali Fuat Belgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret eden Yiğit, okul bünyesindeki atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı; güçlendirme, bakım ve onarım çalışmaları devam eden binaları yerinde inceledi. Murat Yiğit Cihanbeyli’de son olarak Karabağ Köy Yaşam Merkezi olarak açılması planlanan kapalı okul binası ve çevresinde incelemelerde bulundu.

Etiketler :