Müdür Yiğit’ten öğrencilere moral

Konya Haberi... Yaz tatili döneminde Konya’nın tüm ilçelerini ziyaret ederek öğretmenlerle görüşüp beraberinde ilçelerde devam eden hizmet ve projeleri takip eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okulların açılmasının ardında da öğrencileri ziyaret ederek onlara moral motivasyon veriyor.
Müdür Yiğit’ten öğrencilere moral

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Karatay Belediyesi Gazi Osman Paşa Anaokulunu ziyaret ederek yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Yiğit daha sonra, Karatay Müslime-Ali Yaman İlkokulunu ziyaret ederek yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve öğretmen ve öğrencilerle hasbihal etti. Yiğit son olarak, Karatay Belediyesi Gazi Osman Paşa Anaokulunu ziyaret ederek yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı ve sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinden ardından ziyaretler sona erdi. İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretlerinde Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç eşlik etti.

mudur-yigitten-ogrencilere-moral-2.jpg

•AYŞE AKINCI

Etiketler :