Mühendislik Fakültesinde devir teslim

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ali Köken atandı.
Mühendislik Fakültesinde devir teslim

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Köken düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Halil Kürşad Ersoy’dan devraldı.

KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinde 25 Ekim Salı günü yapılan törene Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve idari personel katıldı.

Dekanlık devir teslim töreninde konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik “Dekanlık görevini başarılı bir şekilde yürütmüş olan Prof. Dr. H. Kürşad Ersoy’a özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, akademik çalışmalarında başarılar diliyorum. Göreve gelen Prof. Dr. Ali Köken’e yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyor kendisinin bu görevi layıkıyla icra edeceğine inanıyorum. Fakültemize ve üniversitemize hayırlı olsun” dedi. Devir teslim töreninin ardından Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin yeni Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Prof. Dr. H. Kürşad Ersoy’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

•AYŞE AKINCI

Etiketler :