Murat Kurum: 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenyurt'ta yaptığı ziyaretlerde konuştu.
Murat Kurum: 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenyurt'ta yaptığı ziyaretlerde konuştu. Haramidere ve Beylikdüzü'ne çıkan yollarda trafik problemi oluştuğunu belirten Kurum, "Bu trafiğin çözümü bizce çok basit. Planlamamıza başladık. Yeni bir tünel projesi üzerinde arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Bu tünel çalışmamızın yanında, E-5'e alternatif yollar ve kavşaklar da yaparak Esenyurtlu kardeşlerimizi trafik sorunundan tamamen kurtaracağız." dedi.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar programlarını tamamladıktan sonra Esenyurt'ta partililerle buluştu. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden kurum daha sonra İl Dernekler Birliği, STK ve muhtarlarla bir araya geldi. Kurum STK temsilcileriyle bir araya geldiği programda gerçekleştirdiği konuşmada, trafik problemlerine çözüm önerilerinden, Esenyurt'a yönelik sosyal projelerinden, eğitim ve kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Kurum, Esenyurt'ta yeni bir tünel projesi ve D-100 Karayolu'na alternatif kavşak ve köprü projeleri hazırlandığını belirtti.

"BU TRAFİĞİN ÇÖZÜMÜ BİZCE ÇOK BASİT"

Kurum, "Haramidere ve Beylikdüzü'ne doğru giden yolun çok sıkıştığını biliyoruz. Bu trafiğin çözümü bizce çok basit. Planlamamıza başladık. Yeni bir tünel projesi üzerinde arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Bu tünel çalışmamızın yanında, E-5'e alternatif yollar ve kavşaklar da yaparak Esenyurtlu kardeşlerimizi trafik sorunundan tamamen kurtaracağız."diye konuştu.

"ESENYURT'TA 3 SOSYAL TESİS PROJEMİZ VAR"

Sosyal projelere değinen Kurum, "Bizim Esenyurt'a dair 3 sosyal tesis projemiz var. Çocuklarımız için yeni okul ve kreş projelerimiz var. Biz diyoruz ki İstanbul'un her ilçesinde kadınlarımızın hem gece hem gündüz çocuklarını bırakabileceği kreşler olsun." ifadelerini kullandı.

Kurum, "İnşallah 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek. Yeniden diriliş ve yükseliş dönemi başlayacak." dedi.

Murat Kurum: 31 Mart akşamı İstanbul'da duraklama dönemi bitecek

Kaynak:DHA

Etiketler :