Muric ve Pavicic Kartal oluyor!

Konyaspor, Hırvatistan ligi ekiplerinden HNK Rijeka takımında forma giyen orta saha oyuncusu Domagoj Pavicic ve kanat oyuncusu Robert Muric’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Muric ve Pavicic Kartal oluyor!

Konyaspor, Hırvatistan ligi ekiplerinden HNK Rijeka takımında forma giyen Domagoj Pavicic ve Robert Muric’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yönetimin her iki oyuncu ile anlaşmaya vardığı ve önümüzdeki günlerde bir pürüz çıkmaması durumunda imzaların atılacağı öğrenildi.

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan Konyaspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şu ana kadar orta saha pozisyonuna Bruno Paz’ı, sağ bek bölgesine ise Ahmet Oğuz ile Cebrail Karayel’i transfer eden yeşil-beyazlılar, Hırvatistan ekiplerinden HNK Rijeka takımında oynayan Domagoj Pavicic  ve Robert Muric transferlerinde mutlu sona yakın.
Konyaspor’un teklifine olumlu cevap veren iki futbolcu da şartların oluşması durumunda sözleşmeye önümüzdeki günlerde Konya’ya gelerek imza atacakları ifade edildi.

26 yaşındaki kanat oyuncusu Muric, geçen sezon HNK Rijeka formasıyla çıktığı 37 maçta 12 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Hırvatistan kulübü ile sözleşmesi sona eren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Domagoj Pavicic ise 39 maçta görev alırken 5 gol ve 6 asistlik katkı sağladı. Öte yandan Konyaspor yönetimi bu transferleri gerçekleştirdikten sonra rotayı forvet pozisyonuna çevirecek. (Spor Servisi)