MÜSİAD, bayramlaşma programında buluştu

MÜSİAD, bayramlaşma programında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği'nde (MÜSİAD) bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene Konya MÜSİAD ve Konya Genç MÜSİAD üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı 

Açılış konuşmasını yapan Konya MÜSİAD Şube Başkanı Lütfi Şimşek, "Son günlerde yaşanan terör olayları canımızı yakarken Mekke'den aldığımız haberler üzüntümüzü daha da arttırdı. Öncelikle meydana gelen vinç kazası ve ardından yaşanan izdiham birçok müslüman kardeşimizin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bugün Şırnak'ta yaşanan şehit haberini de şuan öğrenmiş bulunmaktayız. Terör belasının ülkemizi bir an önce terk etmesi temennisiyle şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

musiad-bayramlasma-(10).jpg

Bayramları bayram yapan şeyin paylaşmak olduğunu dile getiren Şimşek, "Bugün kurban bayramının ikinci günü. Bu bayramda yoksul kardeşlerimizi de unutmayalım. Bayramımızın asıl gereği olan paylaşma duygusunu bu sene de yerine getirelim. Allah yaptığımız ibadetleri kabul eylesin" ifadelerini kullandı.

musiad-bayramlasma-(18).jpg

Konuşmaların ardından misafirler bayramlaştı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER

 

Bakmadan Geçme