MÜSİAD dünyanın öbür ucuna şube açtı!

Türkiye'nin birçok şehrinde, dünyanın da dört bir yanında şubesi bulunan Müstakil İş Adamları ve Sanayiciler Derneği (MÜSİAD) son olarak Melbourne şubesini hizmete açtı.
MÜSİAD dünyanın öbür ucuna şube açtı!

MÜSİAD Melbourne şubesi hizmete açıldı. Avustralya'nın Victoria eyaletinin başkenti olan Melbourne şubesinin açılışı hakkında bilgi veren MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, "MÜSİAD Melbourne Şube Açılış ve Genel Kurul Programımıza iştirak ederek, yeni şube açılışımızı gerçekleştirdik. Genel Kurul neticesinde Şube Başkanlığına seçilen Cemal Hasan Bey ve ekibini tebrik ediyor, Önceki Dönem Başkanımız Dr. Ali Gür Bey ve ekibine bugüne kadarki çalışmaları için teşekkür ediyorum. Şubemizin her ülke iş insanlarına faydalı çalışmalar yapmasını temenni ediyor, açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

5-001.jpg

Başkan Asmalı ayrıca, "Avustralya seyahatimiz kapsamında, Başkonsolosumuz Doğan Ferhat Işık Bey'in ev sahipliğinde Victoria Eyaleti Milletvekili Iwan Walters, Victoria Eyaleti Yasama Konseyi Üyesi Milletvekili Evan Mulholland, iş dünyasının önemli temsilcileri ve MÜSİAD üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen resepsiyon ve hasbihal programına katılım sağladık. Misafirperverlikleri için Sayın Başkonsolos'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca;
Avustralya Milli Görüş Teşkilatları Bölge Başkanı Ramazan Otkun Hoca'yı ve Üyemiz Muhittin Tercan Bey'i firması Tek Food'da ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, Üyemiz Muhittin Bey'e bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

1-001.jpg

2-001.jpg

3-001.jpg

Etiketler :