MÜSİAD EXPO'da Konya rüzgarı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen Uluslararası MÜSİAD EXPO 2022, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor. Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda misafiri ağırlayan fuara, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ve yönetim kurulu üyeleri de çıkarma yaptı.
MÜSİAD EXPO'da Konya rüzgarı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) koordinasyonunda 1993 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen Türkiye ve bölgenin en kapsamlı karma ticaret fuarı MÜSİAD EXPO, bu sene 2-5 Kasım tarihlerinde TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 124 ülkeden sanayici, yatırımcı ve girişimci iş insanını İstanbul’da bir araya getiren fuar boyunca 124 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçinin yanında, 60 ülkeden nitelikli alım heyetlerinin muhatapları ile bir araya geleceği öğrenildi. 5 milyar dolarlık ticaret bağlantısının oluşturulması hedeflenen MÜSİAD EXPO 2022’de Konya’dan da birçok firma stant açtı.

musiad-expoda-2.jpeg

MÜSİAD KONYA EKİBİ ÇIKARMA YAPTI

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda misafiri ağırlayan fuara, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ve yönetim kurulu üyeleri de çıkarma yaptı. Fuarda stant açan Konyalı firmaların stantlarını ziyaret eden MÜSİAD Konya heyeti, iş bağlantıları ve B2B görüşmeleri hakkında firma sahiplerinden bilgiler aldı. Ziyaretlerde, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı’ya, MÜSİAD Konya Yönetim Kurulu Üyeleri ve protokolden bazı isimler de eşlik etti.

•SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

musiad-expoda-3.jpeg

musiad-expoda-4.jpeg

musiad-expoda-5.jpeg

musiad-expoda-6.jpeg

musiad-expoda-7.jpeg

musiad-expoda-8.jpeg

musiad-expoda-9.jpeg

musiad-expoda-10.jpeg

musiad-expoda-11.jpeg

musiad-expoda-12.jpeg

fuardan-kareler-genc-musiad.jpg

fuardan-kareler-musiad-1.jpg

fuardan-kareler-musiad-2-1.jpg

fuardan-kareler-musiad-5.jpg

Etiketler :