MÜSİAD Konya, Yeni Haber’i kutladı

Yeni Haber’in 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama ve tebrikler devam ediyor. MÜSİAD Konya Şubesi’nde Başkan Hilmi Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’na sürpriz yaparak pasta kestiler.
MÜSİAD Konya, Yeni Haber’i kutladı

Genel Yayın Yönetmenimiz Koyuncuoğlu yaptığı açıklamada, “Gazetemiz Yeni Haber'in 10. yaşını MÜSİAD Konya Şube Başkanımız Hilmi Kağnıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla kutladık. Sevincimizi paylaştıkları için her birine çokça teşekkür ediyorum. Bu yıl temamızı hep hatırlatıyoruz; 2042 hedefimiz Karbon Nötr Şehir Konya" dedi.

musiad-konya-yeni-haberi-kutladi-2.jpg

PASTADA KARBON NÖTR DETAYI

MÜSİAD Konya Şubesinde yapılan kutlamada pastadaki detay dikkat çekti. Yeni Haber gazetesinde manşet olan “Konya’nın 2042 Hedefi Karbon Nötr Şehir” başlıklı haber pastanın resmi oldu. Kutlama mesajlarının ardından Koyuncuoğlu ve Başkan Kağnıcı pastayı kesti. Yönetim Kurulu üyeleri Genel Yayın Yönetmenimiz Koyuncuoğlu’nu tebrik ederek yayın hayatında başarılar diledi.

musiad-konya-yeni-haberi-kutladi-1.jpg

musiad-konya-yeni-haberi-kutladi-3.jpg

KONYA PROTOKOLÜNDEN KUTLAMA

Konya Valiliği tarafından yapılan kutlama mesajında, “Konya'mızda 10 Yıllık yayın serüveninde ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla toplumun gözü, kulağı ve sesi olan Yeni Haber Gazetenizin 10. Yıldönümü kutlar, başarılarınızın devamını dileriz” denildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut tarafından yapılan kutlama mesajında, “Konya’da, 30.09.2012 tarihinde kurularak yayın hayatına başlayan gazetenizin, 10’uncu kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalara imza atan gazetenizin bölgesinde daha etkin, durmadan ve yılmadan Anadolu’nun sesi olmaya devam etmesi temennisiyle. Bu anlamlı günde, başta zatıaliniz olmak üzere başarılı, özverili çalışmaları ve kıymetli katkılarıyla gazetenizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarını şahsınızda tebrik ederim” dedi.

BAŞKANLARDAN 10. YILI KUTLADI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, İttifak Holding, Yeni Haber’in 10 yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak çiçek gönderdiler. SARIL Arama Kurtarma Yönetim gazetemizin 10. Yılını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. •RAHİME KONGUR