Mustafa Cengiz: Arda Turan transfer gündemimizde yok!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başakşehir'le yollarını ayıran Arda Turan'ın gündemlerinde olmadığını söyledi. Cengiz, "Arda Turan konusunun artık kapanmasını istiyoruz. Terim'in o açıklaması hiç hoş olmadı" dedi.
Mustafa Cengiz: Arda Turan transfer gündemimizde yok!

Basın toplantısı düzenleyen Mustafa Cengiz, Arda Turan'la ilgili şunları söyledi:

"Bu futbolcu (Arda Turan) gündemimizde yok ve bize intikal eden resmi bir şey yok dedim. Biz teknik kadronun bizden istediği hiçbir şeye hayır demedik. Arda kardeşimizin konusuna gelene kadar. Arda Turan konusunun kapanmasını istiyoruz.Yönetim olarak idari ve sosyal anlamda Arda Turan'ın Galatasaray'a yararlı olmayacağını düşünüyoruz."

"Terim'in 'fikir ayrılığı yaşıyoruz' sözü bizi çok yaraladı. O açıklama hiç hoş olmadı"

Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'le yaşadıkları fikir ayrılığına dikkat çeken Cengiz, 

"Fatih Terim ile gerektiğinde toplantı yaparız. Biz bu zamana kadar hocamızın istediği 30 kadar oyuncu için 70 milyon Euro'ya yakın harcama yaptık. Sayın teknik direktörümüze hem telefonla, hem de sözlü olarak açıkça gündemimizde olmadığını ifade ettik. Bu kardeşim şu andaki transfer planlamamızda yok. Bunu söylemekten bıktım. Karar Galatasaray Yönetim Kurulu tarafından alınır. Fatih Terim'in 'fikir ayrılığı yaşıyoruz' sözü bizi çok yaraladı. Terim'in 'bilgi sızdırma açıklaması' hiç hoş olmadı."

"Ayrı fikirdeysek ayrı yollara gitmemiz gerekir"

Cengiz, medya üzerinden teknik direktörüyle tartışmaya girmeyeceğini kaydederek, "Bir transferin medya üzerinden tartışılması beni rahatsız etti. Terim ile aramızda fikir ayrılığı yok ayrı fikirdeysek ayrı yollara gitmemiz gerekir" şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR...