Mustafa Denizli'den Galatasaray açıklaması

Teknik direktör Denizli, Galatasaray'la anlaştığına yönelik basında yer alan haberlerle ilgili, "Benim şu ana kadar herhangi bir görüşmem olmadı" dedi.
Mustafa Denizli'den Galatasaray açıklaması

Teknik direktör Mustafa Denizli, Galatasaray'la anlaştığına yönelik basında yer alan haberlerle ilgili, "Benim şu ana kadar herhangi bir görüşmem olmadı" dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın başına geçeceği öne sürülen tecrübeli teknik adam, TRT Spor'da söz konusu iddialarla ilgili konuştu.

Denizli, "Benim şu ana kadar herhangi bir görüşmem olmadı. Bundan sonra olur mu olmaz mı onu ben bilemem. Onun kararını, eğer düşünen olursa, o verebilir. Onun dışında hiçbir şey olmadı" ifadelerini kullandı.

Basında yer alan haberlerin tamamen kendisinin dışında gelişen olaylar olduğunu vurgulayan Denizli, şunları kaydetti:

"Benim bu sene yüz yüze ya da telefonla bu manada görüştüğüm 4-5 tane kulüp başkanı var. Herhangi bir kulüp başkanı benimle görüşmek isterse, 'Hayır görüşmem' diyebilir miyim? Böyle bir şey olabilir mi? Hangi ligden, hangi kulübün başkanı olursa olsun, sonucunu önceden de bilsem, görüşmenin ardından da karar verecek olsam o görüşmeyi yaparım. Hayatım boyunca da yaptım."