Mustafa Destici BBP'nin oy oranını açıkladı

BBP lideri Mustafa Destici, "Birinci sandıkta Cumhurbaşkanımıza oy istiyoruz. İkinci sandıkta da partimize oy istiyoruz. İki büyük çalışma yaptık. BBP'ye 30 yılda bir kere de olsa oy vermiş yüzde 9.6 oy var." dedi.
Mustafa Destici BBP'nin oy oranını açıkladı

Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici, TGRT Haber Ankara temsilcisi Ercan Gürses’in konuğu oldu. Mustafa Destici soruları cevaplıyor.

BBP lideri Destici’nin açıklamalarından satırbaşları:

1 Mayıs'ta tüm işçilerimizin bayramını kutluyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte işçilerimiz için çok önemli kazanımlar oldu. Bunlardan birisi de 5 milyondan fazla insanımız EYT'yi kazandı. Bunları kim hak kaybına uğratmıştı. 97-99 arası SGK Genel Müdürü olan Kemal Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu SGK'yı batırdı. Ondan sonra devlet şu kadar prim ve yaş sınırı getirildi. Bundan dolayı da hak kaybı oldu. Bizde BBP olarak hak taleplerini dile getirdik.

"SON 3 YILDA BÜYÜK OLAYLAR YAŞANDI"

Türkiye son 3 yılda toplumsal olarak bizi etkiledi. Pandemi herkesi etkiledi. Türkiye diğer ülkelere göre sağlık hizmeti ile vatandaşlarına sahip çıktı. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Türkiye bir anda arabulucu görevine geldi. Savaş genişlememizse ve insani yardımlar konusunda da adımlar atılmışsa bu Türkiye sayesinde oldu. Daha sonra 11 ili etkileyen depremi yaşadık. 50 bin insanımız hayatını kaybetti. Her geçen gün çadırdan sonra konteynerı geçiş sağlanıyor.

OY ORANI BEKLENTİLERİNİ AÇIKLADI

Cumhur İttifakı karşısında muhalefet depremi kendi siyasetleri için kullanmaya başladı. Biz sürekli ordayız ama onlar çekildi. Vatandaşlar da gördü ki devlet bize sahip çıkıyor diyor. Depremzedelerimizin bir çoğuna iş imkanına sağlandı. Deprem bölgesinde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan önde çıkacak göreceksiniz. Birinci turda bu iş bitecek. Meclis'te Cumhur İttifakı 360'ı geçebilir. 81 ilde seçime gidiyoruz. Birinci sandıkta Cumhurbaşkanımıza oy istiyoruz. İkinci sandıkta da partimize oy istiyoruz. İki büyük çalışma yaptık. BBP'ye 30 yılda bir kere de olsa oy vermiş yüzde 9.6 oy var. Bizim ilk hedefimiz tekrar bunları almak. Bunların yarısını bile alsak bu bize büyük bir zafer getirmiş olur. Ben 5 ila 10 arası oy bekliyor. Ama asla 3'ün altında beklemiyoruz. 20 milletvekili de çıkaracağımıza inanıyorum.

Etiketler :