Mustafa Kabakçı'dan 29 Ekim mesajı

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KABAKCI 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Kabakcı Cumhuriyet’in 91.yıldönümünü kutladığı mesajında;  Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ ün önderliğinde büyük bir kurtuluş savaşı örneği veren ecdadımızın kurmuş olduğu cumhuriyetimizin, 91.yıldönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlamaktayız.

Cumhuriyetimiz;  o dönemin imkânsızlıklarında bu milletin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinde imkânsız denilenleri nasıl başardığının en büyük delilidir.

Bizlere düşen görev ecdadımızın büyük fedakârlık örneği göstererek,  kanlarının son damlasına kadar savaşıp kazanarak, bize hediye ettiği cumhuriyetimizi ve ülkemizi; ekonomi, sanayi, eğitim, sağlık, ticaret ve teknoloji gibi alanlarda, muasır medeniyete sahip ülkelerin seviyesine çıkarmak olmalıdır. Bu ülkeyi bize hediye edenlere ve şehitlerimize, ancak bu şekilde haklarını helal ettirebiliriz.

Son dönemde Partimizin ve Hükümetimizin Çözüm Süreci için göstermiş olduğu özveriye karşı belli odakların ülkemizi karıştırmaya ve kardeşliğimize yönelik çabalarını ibretle izlemekteyiz. Bu ülke Cumhuriyetini Türkü’yle Kürdü’yle Çerkezi’yle Abazası’yla  Lazı’yla omuz omuza savaşarak kurdu. Geçmişinde acılarını sevinçlerini paylaşan bu millet hiçbir zaman bölücülüğe kan emiciliğe prim vermeyecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyor, bütün Konyalı hemşerilerimizin ve vatandaşlarımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

Bakmadan Geçme