Nalçacılılar Başkanı Apalı'dan önemli açıklama! Konyaspor Başkanı...

Konyaspor'da yeni başkan kısa süre içinde belli olacak. Yeşil beyazlılarda 20 Kasım'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi birçok isim ortaya atılırken Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, "Konyaspor Başkanı bir an önce belirlenmeli. 20 Kasım'da yapılacak kongrede erteleme olmadan başkanımızı seçip 25'inde oynayacağımız Kasımpaşa müsabakasına yeni yönetimle çıkmalıyız. Alınacak her puan değerli." ifadelerini kullandı.
Nalçacılılar Başkanı Apalı'dan önemli açıklama! Konyaspor Başkanı...

Konyaspor'da mevcut başkan Fatih Özgökçen yönetiminin 20 Kasım'da Olağanüstü Genel Kurul'a gideceklerini açıklamasının ardından yeşil beyazlılarda yeni başkan kim olacak merak edilmeye başlandı. Kongre kararının ardından birçok isim gündeme gelirken Nalçacılılar Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Apalı, süreç hakkında Yeni Haber'e açıklamalarda bulundu. 20 Kasım tarihinde yapılacak genel kurulda erteleme olmaksızın başkanın seçilmesi gerektiğini dile getiren İbrahim Apalı, "Adayların bir an önce çıkması ve delegelerin 20'sindeki kongreye gelip yeni başkanımızı seçmesi lazım. 25 Kasım'da oynanacak Kasımpaşa maçına yeni yönetimimizle çıkmamız gerekiyor. Yıllardır futbolcu psikolojini görüyoruz. Yeni yönetimle maça çıkmaları farklı olur. Ara transfer dönemine göre kadar hesabımıza göre ilk yarı en azından 20 puan toplamamız gerekiyor. Onun için her puan altın değerinde. Kasımpaşa maçına yeni yönetimle çıkarak inşallah 3 puan almamız lazım." ifadelerini kullandı.

nalcacililar-baskani-apalidan-onemli-aciklama-konyaspor-baskani.jpg

'OLAYIN CİDDİYETİNİ ANLAMAK GEREKİYOR'

Konyaspor'un zor süreçten geçtiğini ve olayın ciddiyetini anlayarak başkan adaylarının bir an önce belli olması gerektiğini vurgulayan İbrahim Apalı, "Önceden bir adetimiz vardı. Kongrelerin ilkinde çoğunluk sağlanmaz, ikincisinde sağlanırdı. Bu hatanın yapılmayarak inşallah yeni başkan adayları çok olur. Olayın ciddiyetini anlayıp gerekli hazırlıkları yapıp listelerini çıkarmalarını bekliyoruz. Bu iş ilk genel kurulda bitsin istiyoruz." dedi.

'ATEŞTEN GÖMLEK SÜRECİNDEYİZ'

Maddi anlamda güçlü bir ekibin takımın başına geçmesi gerektiğini söyleyen İbrahim Apalı, "Seçim dönemlerinde her zaman reklam için kendini tanıtma adına bazı isimler çıkar. Onları söylemeye bile gerek yok. Öbür türlü gerçekten Konyaspor'a başkan olmak isteyen, ateşten gömleğin olduğu şu süreçte maddi anlamda güçlü bir ekibin takımın başına geçmesi gerekiyor. Çünkü göreve gelir gelmez ödenecek paralar var. Tabi ki de bunun yanı sıra şehrin bütün dinamikleri, belediye başkanları, iş adamları, STK'larla bütünleşebilecek bir başkanın takımın başına geçmesi lazım." şeklinde konuştu.

'BİRLİK BERABERLİKLE BU SÜRECİ ATLATACAĞIZ'

Yeni başkanın işi zor olacak. Allah yardımcısı olsun. Biz destekleyeceğiz. Nihayetinde böyle zor bir göreve talip olana sahip çıkmak lazım. Hem ailelerinden hem de maddi, manevi her şeyden fedakarlıkta bulunuyorlar. Bu da önemli. Konya kaç kere bu tür durumların üstesinden geldi. Birlik beraberlik sağlandığı taktirde İnşallah bu süreci de atlatırız." diyerek sözlerini noktaladı.

•HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU