Namağlup seri sona erdi

İttifak Holding Konyaspor'da yenilmezlik serisi sona erdi. Yeşil beyazlılar, ligin 34. haftasında oynadığı ve 3-1 kaybettiği Demir Grup Sivasspor müsabakasıyla birlikte 4 maçtır sürdürdüğü namağlup unvanını kaybetmiş oldu.
Namağlup seri sona erdi

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivas deplasmanından 3-1'lik mağlubiyetle ayrılan İttifak Holding Konyaspor, 8 Mart'tan bu yana ilk yenilgisini almış oldu. Bu maçtan önce son olarak 29. hafta karşılaşmasında iç sahada Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen Anadolu Kartalı, daha sonra oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 de beraberlik almıştı. 30. haftada Kasımpaşa deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen yeşil beyazlılar, 31. haftada Alanyaspor'u 1-0, 32. haftada da Erzurumspor'u 2-1 yenmişti. Son iç saha maçında da Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, Sivasspor deplasmanından 3-1'lik yenilgiyle ayrılarak 4 maçlık namağlup serisini sona erdirmiş oldu.

PALUT YÖNETİMİNDE 2. MAĞLUBİYET

İttifak Holding Konyaspor, İsmail Kartal ile yol ayrımının ardından takımın başına getirdiği Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde ikinci mağlubiyetini Demir Grup Sivasspor karşısında aldı. Yeni hocasıyla hızlı bir çıkış yakalayan ve puan ortalamasını yükselten yeşil beyazlılar, Fenerbahçe'den sonra ikinci kaybını Sivasspor karşısında yakaladı. İlhan Palut yönetiminde ligde şu ana kadar 10 maça çıkan İttifak Holding Konyaspor bu süreçte 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Yeşil beyazlılar Palut'un yönettiği maçlarda 1,60 puan ortalaması yakaladı. •HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU