NEÜ’den MÜSİAD Konya Şube Başkanı Okka’ya ziyaret

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Şeker ve beraberindekiler MÜSİAD Konya Şube Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Okka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
NEÜ’den MÜSİAD Konya Şube Başkanı Okka’ya ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindekiler Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanlığına seçilen Ömer Faruk Okka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

neu’den-musiad-konya-sube-baskani-okka’ya-ziyaret-4.jpg

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için sanayinin büyük önem taşıdığını söyledi. Üniversite-sanayi işbirliğine de dikkat çeken Rektör Şeker, bilimsel bilginin üretimle buluşması neticesinde sanayinin daha da gelişeceğini vurguladı. Prof. Dr. Şeker konuşmasını Okka’ya başarılar dileyerek sonlandırdı.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Ömer Faruk Okka ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Konya ve ülke sanayinin gelişmesi, ülkenin 2023 hedeflerine ulaşması için çalışacaklarını ifade etti. Üniversite-sanayi işbirliğine de büyük önem verdiklerini anlatan Okka, bu konuda yürütülen çalışmaları artırıp güçlendireceklerini sözlerine ekledi.
Ziyaret hediye takdimi ile sona erdi.

neu’den-musiad-konya-sube-baskani-okka’ya-ziyaret-3.jpg