Neustadter İstanbul'u özlüyor

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roman Neustadter, İstanbul'u özlediğini itiraf etti. Rus stoper, Türkiye'nin çok huzurlu ve güzel bir ülke olduğunu söyledi.
Neustadter İstanbul'u özlüyor

Fenerbahçe'den ayrılarak Dinamo Moskova'ya transfer olan Roman Neustadter, Fenerbahçe günlerine dair dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin çok huzurlu bir ülke olduğunun altını çizen 31 yaşındaki oyuncu, "İstanbul’u çok seviyorum. Deniz her zaman büyük bir artı. Yılda on ay güneş görebiliyorsunuz. Hava harika. Türkiye benim ve ailem için harika bir deneyimdi” dedi.

Neustadter, Türkiye'de futbolun çok sevildiğini ve taraftarların çok tutkulu olduğunu da ifade etti.

Rus stoper, "Türkiye’ye gittiğimde insanlar yanıma geliyor, ‘Nasılsın, neden ayrıldın. Türkiye’ye yeniden dönecek misin’ diye sorular soruyorlar" dedi.

İki ülkenin ligini de kıyaslayan deneyimli oyuncu, "Türkiye'de bireysellik ve çabalar daha ön plana çıkıyor. Rusya ligi daha disiplinli, taktiğe dayalı ve takım etkileşimleri üzerine çok şey inşa eden bir lig" cümlelerini kullandı.

Türkçe bilgisine de değinen Neustadter, "Türkçe’yi anlıyorum ve sakince iletişim kuruyorum. Türkçe’yi öğrenmek kolay” şeklinde konuştu.