'Nihai noktayı görelim sonra kararımızı veririz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet kurma görevinin Kılıçdaroğlu'na verilmesi seçeneğine ilişkin, 'Şartlar çok değişti, nihai noktayı görelim ondan sonra kararımızı veririz' dedi.

'Nihai noktayı görelim sonra kararımızı veririz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camisi'nin ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Hükümet kurma görevinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na verilmesi seçeneğine ilişkin, "Şartlar çok değişti, nihai noktayı görelim ondan sonra kararımızı veririz" diyen Erdoğan, AK Parti ile CHP arasındaki koalisyon görüşmesiyle ilgili "Dünkü netice aslında belirleyici bir netice değil" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yapmayı planladığı görüşmeden sonra ortaya çıkan tabloya göre de nihai durumun değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Bakmadan Geçme