Nisanur Konya'da 2020 Tanıtımı

Gelinlik, bindallı, kaftan ve nişanlık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nisanur Konya, 2020 kreasyonunu tanıttı. Nisanur Konya, yeni yılda düğün yapacak gelinlerin, hazırlıklarına da tüm hızıyla başladı.
Nisanur Konya'da 2020 Tanıtımı

Yeni sezon ürünlerinin ilgiyle karşılandığını ifade eden Nisanur Konya Şube Yetkilisi Sibel Gökdemir, “Nisanur Konya ve Ankara şubeleri olarak yeni yıla girmemize sayılı günler kala 2020 koleksiyonumuzu görücüye çıkardık. Yeni yılda düğün yapacak gelinlerimiz, hazırlıklarına başladılar ve bu hazırlığın ilk aşaması olan gelinlik tercihlerini şimdiden belirlemektedirler. Nisanur bünyesinde nişanlık, gelinlik, bindallı ve kaftanlarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda burada türban tasarım ve makyaj hizmetleri de vermekteyiz.2019 modellerimiz çok ilgi görmüş, beğenilmiş ve yıla damgasını vurmuştu,  2020 için de aynı tepkileri alacağımıza inanıyoruz. Çünkü çok farklı modellerin yer aldığı özel tasarımları gelinlerimize sunmaktayız” şeklinde konuştu.

nisanur-konya-1.JPG

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ VAR

Ürün yelpazelerinin geniş olduğunu ve 2020 randevularını almaya başladıklarını dile getiren Nisanur Ankara Şube Yetkilisi Meral Pekdemir, “Randevularımız erken dolduğu için biz de tanıtımı erken yapmak istedik. Bugün itibari ile 2020 randevularımızı almaktayız. Gelinlerimiz seçecekleri modeli, konsepti belirleyip bize söylüyorlar ve biz de bu modeller üzerinden gelinlerimize yardımcı olmaktayız. Bünyemizde kişiye özel tasarımlar da yer almaktadır. Aynı zamanda istedikleri gelinliği onların ölçülerine göre tasarlamaktayız. Ürün yelpazemiz geniştir. Gelinlerimiz sabırsızlıkla yeni sezon ürünlerini beklediler. Lansmanımızın duyurularını sosyal medya hesaplarımızdan gerçekleştirdik. Ailelerin yeni yıl için gelinlik tercih etmeden Nisanur’ a gelmelerini ve tasarımlarımızı görmelerini isteriz” ifadelerini kullandı.

nisanur-konya-2.JPG

nisanur-konya-3.JPG

nisanur-konya-4.JPG

•TÜRKAN YILMAZ / YENİ HABER GAZETESİ