Nur Çebi'nin konuşması taraftardan tepki topladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi önceki gün Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesi ile ilgili puan söylemleri en çok kendi takım taraftarını kızdırdı.
Nur Çebi'nin konuşması taraftardan tepki topladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi önceki gün Gaziantep FK ve Hatayspor'un ligden çekilmesi ile ilgili puan söylemleri en çok kendi takım taraftarını kızdırdı. Taraftarlar Başkan Çebi'nin açıklamaları sonrası sosyal medyadan eleştiri paylaşımı yaptılar.

NE DEMİŞTİ?
Çebi, "Sayın Galatasaray Başkanı en başında 'Adaletli lig istiyoruz' dedi. Öyleyse bu takımlarla deplasmanda oynayıp puan kaybeden takımlar varken, kendi sahalarında oynayıp lehlerine puan yazdırmak ne kadar adil olur? 1-2 tane takımımız var, ayağa kalkana kadar bunlar maalesef ligde olamayacak. Dondurulmasını talep ediyoruz. Ancak nasıl olacağı konusunda tereddütler var. Bundan sonra onlarla oynayacak maçların sayılmayacağı gibi, Beşiktaş olarak geçmiştekilerin de sayılmaması gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Başkanın söylemi sonrasında Beşiktaş taraftarı sosyal medyadan başkanlarına tepki gösterdi. Taraftarlar açıklamalarını camianın genel düşüncesi gibi görülmemesi gerektiği düşünüyor.

cebi-1.pngcebi-2.png

cebi-3.png

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :