O istatistik açıklandı, Konyaspor yönetimi haklı çıktı!

Alanyaspor maçı sonrası topun oyunda kalma süresini eleştiren Konyaspor yönetimi haklı çıktı. Deplasmanda oynanan müsabaka 100 dakika oynanmasına karşın 51 dakika top aktif sahada kaldı. Burak Pakkan'ın yönettiği maç haftanın en az top oynanan üçüncü maçı oldu.
O istatistik açıklandı, Konyaspor yönetimi haklı çıktı!

Konyaspor'da hakemin çok tartışıldığı Alanyaspor maçı sonrasında Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim hakem yönetimi ile ilgili eleştirilerde bulunmuştu. Yeşil beyazlılar yaptığı resmi açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu’na bir tavsiyede bulunmak istiyoruz. Futbolumuzun gelişimi, her ikili mücadelede düdüğüne başvurmayan, topun daha çok oyunda kalmasını sağlayan hakemler ile mümkün olacaktır" süre açıklandı.

top-oynama-suresi-kopya.jpg


51 DAKİKA OYNANDI

Yayıncı kuruluş topun oyunda kalma sürelerini paylaştı. Buna göre Alanyaspor-Konyaspor maçı uzatmalar dahil 100 dakika oynandı. Ancak buna rağmen topun aktif kullanıldığı süre 51 dakika. Konyaspor yönetiminin yaptığı açıklama haklı çıktı. Topun oyunda en çok kaldığı maç Pendikspor-Galatasaray (60 dakika) en az ise Kasımpaşa- Gaziantep FK maçı oldu. Karşılaşmada 47 dakika boyunca top oynandı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :