O merkezle Konya'da çözülmemiş sorun kalmayacak!

Selçuklu Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Selçuklu Aile Gelişim Merkezi’nin protokol imza töreni, düzenlenen programla gerçekleşti.
O merkezle Konya'da çözülmemiş sorun kalmayacak!

Programın açılış konuşmalarını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde her yaşta olan vatandaşlarımızın yararlanabileceği projeler üretmeye devam ediyoruz. Bedir mahallemizde bulunan geçtiğimiz günlerde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri açılışını yaptığımız sağlık ve sosyal tesislerimizi kuracağımız Aile Gelişim Merkezimizde bu projelerimizden bir tanesidir.

whatsapp-image-2023-08-28-at-11-17-05.jpeg

Aile Gelişim Merkezi projesi bizim için çok büyük önem arz ediyor. Her zaman olduğu gibi yerel yönetimlerde Türkiye çapında öncü olacağımız bir projeyi inşallah hayata geçirmiş olacağız. Selçuklu Belediyesi olarak projenin özellikle üzerinde duruyoruz. Çünkü toplumumuzun en temel yapı taşı aile. Aile yapısı ne kadar sağlam olursa toplumun temelinde bir o kadar güçlü oluyor. Bu yüzden aile yapısının korunması toplumun yansıyan yapısı hakkında doğru bilgiler verilmesi ve yönlendirilmesi manevi değerlerimiz içerisinde sahip çıkılması, bu değerlerin yaşatılması, ülke geleceğimiz açısından son derece önemli. Toplumumuzun her kesimine erişmiş tüm hemşerilerimize hizmet vermiş bütün insanlarımıza dokunmuş olacağız. İmzalayacağımız protokolü kapsamında Aile Gelişim Merkezimiz en kısa zamanda hizmeti açmış olacağız" şeklinde konuştu.

 Muhabir
Etiketler :