O okulun öğrencileri kamp yaptılar, dinlendiler, İngilizce öğrenip Konya'ya döndüler

Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu 2-30 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hersek Uluslararası Saraybosna Üniversitesi nde İngilizce dil eğitim kampı gerçekleştirdi.
O okulun öğrencileri kamp yaptılar, dinlendiler, İngilizce öğrenip Konya'ya döndüler

Akademik başarısının yanında yıl içerisinde gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle Konya’da bir marka haline gelen Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi,yaz döneminde 58 öğrenci İngilizce dil eğitimi kapsamında yurtdışında dil eğitimi aldı ve 30 Temmuz tarihinde yurda döndü.

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu-001.jpg

Kamp sürecinde 100 saatlik İngilizce dil eğitimi alan öğrenciler hafta içi sosyal ve kültürel etkinliklere katıldı,hafta sonu ise Saraybosna,Mostar,Srebrenica ve Travnik gezilerine katıldı.

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu-002.jpg

Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi yıl içerisinde de İngilizce münazaralar,MUN çalışmaları, Erasmus + ve E twinning projeleri,İngilizce tiyatro çalışmaları,MSR Talks,yaz dönemi okul içi ve yurt dışı dil kampları gibi birçok çalışma ile öğrencilerin dil seviyeleri en üst noktaya çıkarmak için çalışmalar yürütüyor.

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu-003.jpg

Türkiye’de aracısız dil eğitimin en güzel şekilde uygulandığı okullardan biri olan okul, ulusal ve uluslararası projeleri ile öğrencilere dil eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyor.

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu.jpg

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu-004.jpg

konya-mahmut-sami-ramazanoglu-anadolu-imam-hatip-lisesi-fen-ve-sosyal-bilimler-proje-okulu-005.jpg

Etiketler :