‘Ogansia’ Konya’da büyümeye devam ediyor

Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firması Ogansia'nın Karatay Fevziçakmak satış noktası, markanın kurucusu Yunus Emre Ogan'ın da katılımıyla hizmete açıldı.
‘Ogansia’ Konya’da büyümeye devam ediyor

Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firması Ogansia'nın Karatay Fevziçakmak satış noktası, markanın kurucusu Yunus Emre Ogan'ın da katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa gösterilen yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirten Şube İşletmecisi Havva Şimşek, “Markamız ihtiyaç odaklı üretim yapmakta ve her kesime cevap vermektedir” dedi.

havva-simsek-yunus-emre-ogan.jpg

                                                                                      

2015 yılında Bursa’da kurulan ve 50 ülkede işlem hacmine sahip olan Ogansia’nın Karatay ilçesi Fevziçakmak şubesi yoğun ilgiyle hizmete açıldı. Açılışa katılan marka kurucusu Yunus Emre Ogan, “Ogansia Satış noktası projemiz en çok Konya’da ilgi gördü. Bugün açılışını yaptığımız şubemizle Konya’daki 10. satış noktamızı hizmete sunmuş bulunmaktayız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ogansia-konya-karatay-fevzicakmak-satis-noktasi-5.jpg

‘İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK İÇİN KURULDU’

Ogansia’nın sağlıklı ürünlerle insanların yaşam kalitesini artırabilmek ve kimyasalı hayatlardan çıkarabilmek için kurulduğunu dile getiren Şube İşletmecisi Havva Şimşek, “Markamız, Yunus Emre Ogan tarafından 2015 yılında Bursa’da kurulmuştur. Kuruluş amacı ise insanlara faydalı olabilmek ve yerli ve milli bir markayı dünyaya duyurabilmektir. Bu doğrultuda faaliyetlerini sürdüren Ogansia, AR-GE çalışmaları için Uludağ Üniversitesi’nden, teknoloji çalışmaları için de TÜBİTAK’tan destek almaktadır. Amacımız, sağlıklı ürünlerle insanların yaşam kalitesini artırmak, bu doğrultuda da kimyasalı hayatlardan çıkarabilmektir. 2020 yılının başına kadar sadece network olarak yoluna devam eden markamız toplam 36 ülkeye adını duyurmayı başarmıştır. 2020’nin başından itibaren de satış noktaları projesi faaliyete geçmiştir. Bu proje Türkiye’de 200’ün üzerinde noktaya açılmış, ürünlerimiz ise 50 farklı ülkeye ulaşmıştır. Türkiye, Azerbaycan ve Hollanda olmak üzere 3 farklı ülkede de depomuz bulunmaktadır” dedi.

ogansia-konya-karatay-fevzicakmak-satis-noktasi-3.jpg

‘ÜRÜNLERİMİZ HERKESE HİTAP ETMEKTEDİR’

Her kesimin ihtiyacına cevap verecek ürünleri olduğunu belirten Havva Şimşek, “Markamız ihtiyaç odaklı üretim yapmakta ve her kesime cevap vermektedir. Bünyemizde, bebekler, kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı ürünler bulunmaktadır. Günlük hayatta kullanılan; içecek grubu, dermokozmetik, kişisel bakım, gıda takviyeleri vb. çok çeşitlikte ürün grubumuz vardır. Tüm ürünlerimiz organiktir. Ogansia’yı diğer markalardan ayıran en önemli kısım da budur. Tüm ürünlerimiz doğaldır. Kozmetik ve içecek grubumuz başta olmak üzere birçok ürünümüzde reishi mantarı bulunmaktadır. Yine moringa bitkisi ve kenevir de ürünlerimizin içerisinde yer almaktadır. Bu hammaddelerin çok çeşitli faydaları bulunmakta ve hem gıda takviyesi ürünlerde hem de kişisel bakım ürünlerinde diğer markalara göre ön planda olmamızı sağlamaktadır. Örneğin reishi mantarı çok özel bir bitkidir. Kanser gibi ciddi kronik rahatsızlıklarda doktorlar tavsiye etmektedir” şeklinde konuştu.

ogansia-konya-karatay-fevzicakmak-satis-noktasi-1.jpg

YOĞUN İLGİ MUTLU ETTİ

Ogansia markasına ve şubelerine olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Havva Şimşek, “Resmi açılışı bugün yapılan şubemiz 3 haftadır hizmet vermektedir. Bu kısa süre içerisinde çok farklı yüzler tanıma imkanı bulduk. Daha evvel Ogansia ürünlerini kullananlarla birlikte ilk kez markamızla tanışan kişilerin de ciddi talepleri söz konusu oldu. Kısa sürede gösterilen bu ilgi ve alaka bizleri mutlu etti. Herkesi satış mağazamıza bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

ogansia-konya-karatay-fevzicakmak-satis-noktasi-2.jpg

ogansia-konya-karatay-fevzicakmak-satis-noktasi-4.jpg