Öğrenciler Akşehir ve Eber göllerinde inceleme yaptı

ERASMUS + KA229 “Daha İyi Bir Gelecek İçin Doğaya Saygı” isimli Avrupa Birliği hibeli proje kapsamında, Akşehir ve Eber Gölleri’nde incelemelerde bulunan 5 ülkeden ve Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesinden gelen öğrenciler ve öğretmenleri, Nasreddin Hoca Türbesi’ni de ziyaret etti.
Öğrenciler Akşehir ve Eber  göllerinde inceleme yaptı

ERASMUS + KA229 “Daha İyi Bir Gelecek İçin Doğaya Saygı” isimli Avrupa Birliği hibeli proje kapsamında, Akşehir ve Eber Gölleri’nde incelemelerde bulunan 5 ülkeden ve Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesinden gelen öğrenciler ve öğretmenleri, Nasreddin Hoca Türbesi’ni de ziyaret etti. Nasreddin Hoca Türbesi’nde Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’le de görüşen heyet, Akşehir ve Nasreddin Hoca hakkında bilgiler aldı. Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ethem Bilgin Başeğmez, ERASMUS + KA229 “Daha İyi Bir Gelecek İçin Doğaya Saygı” isimli proje hakkında Başkan Akkaya’ya bilgiler verdi.

‘GÖLLERİN KURUMAMASI İÇİN ÇALIŞMA YAPIYORUZ’

Proje kapsamındaki gezi etkinliğinde kurumaya yüz tutan Akşehir ve Eber göllerinde incelemeler yaptıklarını belirten Okul Müdürü Başeğmez, misafirperverliği için de Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya teşekkür etti. Fransa, İspanya, İtalya, Romanya, Bulgaristan ve Eskişehir’den gelen gençlerin çevre konusunda böyle duyarlı ve özverili bir projeyle Akşehir’e gelmelerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Akkaya, Akşehir ve Eber Gölleri Birliği olarak her iki gölünde kurumaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, bu çalışmalar kapsamında bakanlıklarla birlikte işbirliği içerisinde faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.