• Haberler
  • Gündem
  • 'Öğretmenin Ensar Vakfı ile hiçbir bağı olmamıştır'

'Öğretmenin Ensar Vakfı ile hiçbir bağı olmamıştır'

Kırıkkale'de Kur'an-ı Kerim okunurken uygunsuz şekilde oturan öğretmenin, Ensar Vakfı ile bağının bulunmadığı bildirildi

'Öğretmenin Ensar Vakfı ile hiçbir bağı olmamıştır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırıkkale'de Kur'an-ı Kerim okunurken uygunsuz şekilde oturan öğretmenin, Ensar Vakfı ile bağının bulunmadığı belirtildi.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, internette bazı haber ile video ve sosyal medya paylaşım sitelerinde görüntüleri yayınlanan, Kırıkkale'de Kur'an-ı Kerim okunurken uygunsuz şekilde oturan öğretmen Hüseyin A'nın, vakıfla bir bağının olmadığı kaydedildi.

Açıklamada, "Hüseyin A'nın, Ensar Vakfı ile ne başkan ne de üye sıfatıyla hiçbir bağı olmamıştır. Söz konusu olayda kurumumuzu yıpratmak amacıyla ismimizi anan kişiler ve kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme