Olgun Yöresel Market açıldı

Birbirinden çeşitli ve her yöreden ürünlerin yer aldığı Olgun Yöresel Market düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Olgun Yöresel Market açıldı

Peynirinden zeytinine, kaşarından sucuğuna, helvasından balına, bakliyatından kuruyemişine kadar birçok çeşidi içinde barındıran Ali Ulvi Caddesi Karatay’da yer alan Olgun Yöresel Market’in açılışı gerçekleştirildi.

olgun-yoresel-1.jpg

‘AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR YAPTIK’

Açılışa özel ürünlere kampanyalar yaptıklarının bilgisini veren Olgun Yöresel Market Ortağı İsmail Bostancı, “Ağırlıklı olarak açık kahvaltılık ürünlerimiz bulunmaktadır. Kahvaltılık çeşitliliğimiz çok fazla. Bunun yanı sıra temel gıda ürünlerimiz bulunmaktadır. Bakliyat ürünlerimiz de vardır. Açılışa özel çeşitli kampanyalar yaptık. Yaklaşık 4-5 kalemde indirim yaptık. Şu an sütlerin fiyatı arttığı için vatandaşlarımız kolay bir şekilde alabilsinler diye sütü indirimden satmaktayız. Temel ihtiyaçlardan süzme yoğurt, kaymaklı tereyağımız açılışa özel indirimdedir. Bulunduğumuz bölgede fark yaratmak istedik ve vatandaşlarımızın bütün ürünleri tadarak almalarını sağladık. Vatandaşlarımıza tatmak istedikleri ürünleri tattırıyoruz. Bir de açık ürünler olduğu için vatandaşlarımız bütçelerine uygun bir şekilde ürünleri alabilirler. İstedikleri kadar veriyoruz. Konyalı vatandaşlarımız bazı lezzetlere alışkınlar ancak biz bu lezzetlerin yanı sıra başka illerin lezzetlerini de şu anki mağazamızda bulunduruyoruz. Konyalı vatandaşlarımız almayacakları ürünleri tatmak istemiyorlar. Burada biz bu algıyı kırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

olgun-yoresel-2.jpg

‘KALİTELİ ÜRÜNLERİ HESAPLI BİR ŞEKİLDE SATIYORUZ’

Kaliteli ürünleri hesaplı bir şekilde sattıklarını dile getiren Olgun Yöresel Market Ortağı İsmail Bostancı, “Kayaçiftliği’nin ürünlerini satıyoruz. 7 çeşit ezine peynirimiz bulunmaktadır. Hepsini Konyalı vatandaşlarımıza tattırmak istiyoruz. Kars kaşarımız, İskender kolot peynirimiz var. Kayaçiftliği’nin kızartmalık peyniri var. Trakya’nın dil peyniri var. Türkiye’nin her yöresinden ürünleri burada bulunduruyoruz. Özellikle peynir çeşitleri anlamında iddialıyız. Hijyene, insanlara karşı güler yüzlü olmaya dikkat ediyoruz. Gelen müşterimize ikramda bulunup sohbet muhabbet edebiliriz. Ürünlerimizin kalitesine kefiliz. Açılışa özel fiyatlarımızı düşük tuttuk. Elimizden geldiği kadar ürünlerimizi piyasadan aşağıya tutacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

olgun-yoresel-3.jpg

olgun-yoresel-4.jpg

olgun-yoresel-5.jpg