Ömer Ali Şahiner: Biz Trabzonspor'a Konya'da öyle mi yapıyoruz?

Atiker Konyasporlu futbolcu Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur rövanş karşılaşması sonrası Yeni Haber'e özel açıklamalarda bulundu
Ömer Ali Şahiner: Biz Trabzonspor'a Konya'da öyle mi yapıyoruz?

ic-video-001.jpg

Trabzonspor taraftarlarının kendisini ıslıklaması ve yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarda bulunan Atiker Konyasporlu futbolcu Ömer Ali Şahiner, 'Devre arasında onu konuştuk. Belki 45.dakikada da çıkabilirdim. Yatabare tam anlamıyla hazır değildi. Bu anlamda bir 10 dakika daha devam ettim. Fakat bu gerginlik bizden veya benden kaynaklanan bir durum değil. İlk maç burada olanları hepimiz hatırlıyoruz. Bir arkadaşımızı kaybettik. Bugün belki aynı şey Vedat'ın da başına gelebilirdi. Hakemler de bu konuda çok müsamaha gösteriyor. Çok sert oynuyorlar. Aşırı bir gerginlik var. Bunun nedenini anlayamıyorum. Biz takım olarak, şehir olarak onlara karşı Konya'ya geldiklerinde öyle bir şey mi yapıyoruz?' dedi.

'SON ŞAMPİYON OLARAK BİZE BU YAKIŞIRDI'

Türkiye Kupası'nda çeyrek finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Şahiner, 'İki taraflı bakmak lazım. Hem sezonun ikinci yarısına başlarken moral, motivasyon ve özgüven açısından hem de Türkiye Kupası'nda son şampiyon olarak güçlü bir şekilde yolumuza devam etme adına çok önemli bir beraberlik oldu. İlk maçtaki 1-0'lık galibiyetin avantajını bugün hem koruyarak hem de iyi futbol oynayarak tur atladığımızı düşünüyorum. Sahada mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Son şampiyon olarak bize bu yakışırdı.' şeklinde konuştu.

VELİ ÖZKAN / HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU - YENİ HABER