Ömer Ali ve Serkan Fransa yolunda

Konyaspor’un bu seneki başarısında önemli pay sahibi olan oyunculardan Ömer Ali Şahiner ve Serkan Kırıntılı’nın milli takım kurmayları tarafından izlenip beğenildiği ve Fransa’ya götürüleceği öğrenildi.
Ömer Ali ve Serkan Fransa yolunda

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 2 hafta kala lig üçüncülüğünü garantileyen Anadolu Hükümdarı Konyaspor’un başarısı Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’in de dikkatini çekti. Terim, Konyaspor Kasımpaşa maçına kurmaylar görevlendirirken, bu kurmayların başta Ömer Ali Şahiner ve Serkan Kırıntılı’yı izlediği ve olumlu rapor verdiği öğrenildi. Serkan Kırıntılı’nın Volkan Babacan’ın ardından milli takımın ikinci kalecisi olması beklenirken, Ömer Ali Şahiner de forma giymeyi bekleyen isimlerin başında gelecek.

VEDAT İNCEEFE GÖREVLENDİRİLDİ

Öte yandan Konyaspor’un maçlarını ve oyuncularını izlemek için Fatih Terim’in Vedat İnceefe’yi görevlendirdiği bildirildi. İnceefe son birkaç haftadır yeşil-beyazlıları yakından takip ediyor ve oyuncuları izliyor. Vedat İnceefe’nin Ömer Ali Şahiner ve Serkan’ın yanı sıra Ali Çamdalı’yı da beğendiği öğrenilirken, Ali’nin yaşı ve orta saha bölgesinde çok fazla alternatif olması sebebiyle veto yediği de iddia edildi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in önümüzdeki ay açıklayacağı milli takım kadrosunda Konyaspor’dan oyuncuların çağırılma ihtimali, Konyalı futbolseverleri de heyecanlandırıyor.
MÜCAHİT YAPRAKCI

Kaynak:YENİ HABER