Ömer Ali ve Skubic yok, Konyaspor'un kanadı kırıldı! Hoca düşünceli...Sağda kim oynayacak?

Atiker Konyaspor'da cezalı Skubic'in ardından Ömer Ali Şahiner'in de yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olması sağ kanadı sıkıntıya soktu. Teknik direktör Aykut Kocaman'ı düşündüren bu durum, hocayı farklı alternatiflere yönelmeye zorluyor.
Ömer Ali ve Skubic yok, Konyaspor'un kanadı kırıldı! Hoca düşünceli...Sağda kim oynayacak?

SAĞ KANAT SORUNU

Anadolu Kartalı'nda Çaykur Rizespor maçında direkt kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen ve Başakşehir ile Sivasspor karşılaşmalarını kaçıracak olan sağ bek Nejc Skubic'in ardından Ömer Ali Şahiner'den gelen sakatlık haberi, sağ kanadı sıkıntıya soktu. Ömer Ali'nin sahalara dönmesinin yaklaşık 1 ayı bulacak olması, teknik direktör Aykut Kocaman'ın söz konusu mevkileri doldurma konusunda farklı alternatiflere yönelmeye zorluyor.

HOCA DÜŞÜNCELİ

Ömer Ali Şahiner'in Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak 1 aya yakın bir süre oynayamayacak olması teknik direktör Aykut Kocaman'ı düşündürüyor. Skubic'in cezalı olması nedeniyle Başakşehir karşısında sağ bekte Opanasenko'yu oynatmayı planlayan Kocaman, Ömer Ali'nin yokluğunda sağ kanat için çözüm bulmaya çalışacak. Hocanın Başakşehir maçında bu mevkide kimi tercih edeceği merakla bekleniyor.

HURTADO İLK 11'DE OYNAYABİLİR

Atiker Konyaspor'a transfer olduktan sonra sakatlıklara boğuşan ve bir türlü ilk 11'e monte edilemeyen Paolo Hurtado, Başakşehir ile oynanacak maça ilk 11'de başlayabilir. Ömer Ali'nin sakatlanmasıyla birlikte sağ açık mevkii için alternatif arayan Kocaman'ın planlarından birisi de Hurtado. Aykut Kocaman, Başakşehir karşısında sağ kanada Milosevic'i çekerek uzun süredir takımla birlikte çalışan Paolo Hurtado'yu forvet arkasında değerlendirerek ilk 11'de başlatabilir.