Ömer Ali'den duygusal veda: Hoşçakal benim güzel şehrim

İttifak Holding Konyaspor Kulübü, Başakşehir'e transfer olan Ömer Ali Şahiner için veda klibi yayınladı.Videoda Ömer Ali Şahiner, "Hoşçakal benim güzel şehrim" diyerek veda etti.
Ömer Ali'den duygusal veda: Hoşçakal benim güzel şehrim

İttifak Holding Konyaspor Kulübü, Başakşehir'e transfer olan Ömer Ali Şahiner için veda klibi yayınladı. Yeşil beyazlıların sosyal medya hesaplarından yayınlanan veda videosunda Ömer Ali'nin cümlelerine yer verildi. Konya'ya 'hoşakal benim güzel şehrim' diyen Ömer Ali, "Burası benim evim, yuvam. Ben burada, bu şehirde emekledim, yürüdüm, düştüm, tekrar ayağa kalkıp koştum. Çok çalıştım, çabaladım. Sonunda herkes beni bu şehrin evlâdı olarak gördü. Bana bu gururu yaşattı. Bir zamanlar benim en büyük hayalimdi bu formayı giymek. Şimdi Konya'da binlerce çocuk bu aşkla yanıp tutuşuyor. Elbette geriye dönüp baktığımda tüm sevdalarda olduğu gibi bizim hikâyemizde de inişler, çıkışlar, büyük heyecanlar tarihe kazınan başarılar oldu. Lig üçüncülüğü, Türkiye Kupası, Süper Kupa, UEFA Avrupa Ligi. Bunların hepsini burada, bu kutsal armaya sevdalı insanlar topluluğuyla yaşadığım için çok mutluyum. Çünkü ben bu şehre sevdalıyım. Deplasmanlara ya da kamplara gittiğimde bu şehrin havasını, suyunu, sokaklarını özlerdim. Yine özleyeceğim ama artık hepimiz için ayrılık vakti gelip çattı. Bir gün bu muhakkak olacaktı, bugüne nasipmiş. Ben ayrılıklar da sevdaya dahil diyerek üzerimde tırnağının ucu kadar dahi olsa emeği olan herkesten helallik istiyorum” dedi.

‘BU FORMAYI GURURLA TERLETTİM’

Konyaspor formasını gururla terlettiğini dile getiren Ömer Ali, “Beni her ne olursa olsun desteklemekten vazgeçmeyen büyük taraftarlarımıza saygıdeğer başkanlarımıza, yöneticilerimize, hocalarıma, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ben bu formayı çok sevdim ve gururla terlettim. Şimdi aynı heyecan, heves ve disiplinle bana inananları mahcup etmemek için çaba harcayacağım. Yeni takımım için elimden gelen gayreti göstereceğim. Hoşçakal hüzünlerim, mutluluklarım, anılarım. Hoşçakal benim güzel şehrim." ifadelerini kullandı.