''Omuz Omuza Türkiye'' kampanyası düzenlenecek

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1 Mart Çarşamba gününden itibaren ''Omuz Omuza Türkiye'' kampanyası başlatacaklarını açıkladı.
''Omuz Omuza Türkiye'' kampanyası düzenlenecek

Futbol ailesinin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini dile getiren Büyükekşi, 'OMUZ OMUZA TÜRKİYE' kampanyasıyla deprem bölgesine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

TFF Başkanı, tüm kulüp başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:

“Hepimizi derinden sarsan büyük bir afet yaşadık. Kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu büyük afetin sonucunda milletçe olağanüstü bir dayanışma başladı. Devletimiz, kurumlarımız, vatandaşlarımız hep birlikte harekete geçtik. Bu dayanışma ve yardımlaşma sürecinde Büyük Türk Futbol Ailemiz de yeniden son derece güçlü bir şekilde bir araya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Futbol Federasyonumuz, kulüplerimiz sürekli istişare halinde afet bölgesi ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugün de bu dayanışmanın bir adımını daha attık. Trabzonspor’un Basel ile oynadığı maç birlikteliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sürece katkı sağlayan tüm kulüplerimize, taraftarlarımıza, teşekkür ediyorum.

Etiketler :