Onur Kıvrak'a dev talip!
Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak'a Manchester United talip oldu.
İspanyol ekibi Sevilla'nın da resmi gündeminde yer alan 25 yaşındaki kaleciye İngiliz devi Manchester United talip oldu.
İngiliz haber sitesi Metro'de yer alan habere göre; Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen Manchester United, De Gea'nın alternatifi olarak Onur Kıvrak'ı düşünüyor. İspanyol kaleci De Gea'nın yedeği konumunda bulunan Lindegeaar'ın düzenli futbol oynamak için Manchester ekibinden ayrılacağı, Danimarkalı kalecinin boşluğun Onur ile doldurulacağı belirtiliyor.
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarılı performansta büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki Onur'un transferi için kapının 5 milyon Avro'dan açılacağı ifade ediliyor.
Geçtiğimiz transfer dönemine Barcelona'nın da transfer gündemine gelen Onur Kıvrak'a Sevilla da geçtiğimiz günlerde talip olmuştu. Sevilla'nın Sportif Direktörü Ramon Verdejo, 'Onur'un alınması için Unai Emery olumlu rapor verdi. Gerekeni yapacağız' açıklamasında bulunmuş ve resmi teklifin Ocak ayında gelebileceğini ifade etmişti.
Bakmadan Geçme
Konya’da bugün vefat edenlerin isimleri açıklandı (26 Ocak 2026)
2 günlük bebeğin şüpheli ölümü...Aile büyük şok yaşadı
Feci iş kazası... Bakımını yaptığı otobüsün altında kalan tamirci can verdi
Kampüsten mahalleye iyilik sağlık hareketi: Selçuk Üniversitesi akademisyenleri Alibeyhüyüğü'nde
Kritik maçta verilmeyen 4 kırmızı kart: Konyaspor tepkili
Konya Heyetinden Bakan Güler’e kritik ziyaret