Orhan Erdem: Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, "Milletimize güveniyoruz. İnşallah güçlü bir destekle yola devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz, iradesine, istiklal ve istikbaline sahip çıkıyor, aydınlık yarınlara inanıyor. Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Orhan Erdem: Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Ilgın ilçesinde esnafları ve mahalle halkını ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. Orhan Erdem burada seçim koordinasyon merkezi açılışına da katıldı. Türkiye için büyük önem taşıyan 2023 seçimleri hakkında konuşan Milletvekili Orhan Erdem, "14 Mayıs zafer gecemize kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.

orhan-erdem-turkiye-yuzyilini-hep-birlikte-insa-edecegiz-1-2.jpg

'TEPKİLERİN GÜZEL OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ'

Ilgın'da yaptıkları saha ziyaretlerini değerlendiren Milletvekili Orhan Erdem, "Ilgın'da ilçe başkanımız, belediye başkanımız ve yönetim kurulumuzun desteğiyle, takipleriyle önce sanayi ziyaretini yaptık. Sonrasında ilçemizde mahallelerimizi dolaştık. Sahada ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Tepkilerin Allah'a şükür güzel olduğunu görüyoruz. AK Parti'yi zayıf gösterme çabalarının sadece sosyal medyada kaldığını alana inince görüyoruz. Halkımızın ilgi ve teveccühlerine nail olmak bizleri mutlu ediyor. Tamamlandığında sessiz kütüphane, çocuk sinema salonu, çocuk okuma salonu ve yetişkin kütüphanesinin olacağı, eski cezaevi binasına yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bu güzel projeyi ilçemize kazandıran belediye başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

orhan-erdem-turkiye-yuzyilini-hep-birlikte-insa-edecegiz-1-4.jpg

'MİLLETİMİZİN FERASETİNE GÜVENİYORUZ'

Orhan Erdem, "AK Parti'den başka böyle güçlü çalışan başka siyasi bir parti yok. Onların umudu da yok. Sadece yalan haberlerle siyasi çalışma yürütmeye çalışıyorlar. Biz milletin ferasetine güveniyoruz. Ülkemizde her gün yeni bir proje hayata geçiriliyor. Geçtiğimiz günlerde doğal gazımız karaya geldi. TOGG'u artık yollarda görmeye başladık. Kendi uydumuzu uzaya gönderdik. Anlatmakla bitmeyecek projeler Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hayata geçiyor. Biz diyoruz ki yaptıklarımız yapacaklarımızın habercisidir. Milletimize güveniyoruz. İnşallah güçlü bir destekle yola devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz, iradesine, istiklal ve istikbaline sahip çıkıyor, aydınlık yarınlara inanıyor. Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

orhan-erdem-turkiye-yuzyilini-hep-birlikte-insa-edecegiz-1.jpg

Etiketler :