Orhan Erdem: Vatandaşımız istikrar ve başarı için AK Parti diyor

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, " Milletimiz Türkiye Yüzyılı'na girerken 21 yıllık AK Parti iktidarının istikrarını; ülkemizin teknolojide, milli savunmada, eğitimde, sağlıkta geldiği noktaları görüyor. Bu başarıların artarak devam etmesi için vatandaşlarımız tekrar Recep Tayyip Erdoğan liderimiz başta olmak üzere AK Parti'ye de güçlü destek verdiklerini söylüyor" dedi.
Orhan Erdem: Vatandaşımız istikrar ve başarı için AK Parti diyor

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Konya merkezde iş hanı esnaflarını ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi. Yoğun şekilde ziyaretleri sürdürdüklerini kaydeden Erdem, "Seçimin son birkaç günü kaldı. Yoğun ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Meram İlçe Başkanlığımızla birlikte saha çalışmaları yapıyoruz. İlçe Başkanımız nezdinde tüm ekibe teşekkür ediyorum. Terziler Caddesi alanında esnaflarımızı bir bir ziyaret ettik. Hanlarda en üst katlara kadar çıkarak hepsinin görüşlerini aldık. AK Parti'ye desteklerini istedik." dedi.

'YOĞUN BİR ŞEKİLDE KABUL GÖRÜYORUZ'

Ziyaret ettikleri birçok yerde halkın yüksek teveccühüyle karşılaştıklarını dile getiren Orhan Erdem, "Yoğun bir şekilde kabul görüyoruz. Bizler AK Partiliyiz dediğimizde gidin başka yerde çalışın vakit dar bizim zaten oyumuz AK Parti'ye dediklerini duydukça kabulün fazlasıyla arttığını görüyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti'ye olan güvenin fazlasıyla devam ettiğini, karşı taraftaki şüpheli ittifakların da bunu daha da güçlendirdiğini hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

'HALKIMIZIN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİ TAM'

Erdem, " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında güçlü bir meclisin olabilmesi için hepimiz gayret ediyoruz. İnşallah alandan aldığımız geri dönüşler ve ziyaretler esnasındaki bilgilendirmelerde sosyal medyanın kirli, yanlı ve yalan haberlerinin alanlarda hiç görülmediğini, halkımızın ferasetinin çok yüksek olduğunu, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı'na güvenin tam olduğu görüyoruz" dedi.

orhan-erdem-vatandasimiz-istikrar-ve-basari-icin-ak-parti-diyor.jpeg

'AK PARTİ'DEN BAŞKA DÜZENLİ ÇALIŞAN PARTİ YOK'

Sahada en düzenli çalışan partinin AK Parti olduğuna dikkat çeken Orhan Erdem, " İl Başkanlığımız yoğun bir SKM programı yapıyor. Günlük 20'ye yakın grup ilimize ve ilçelerimize dağılıyor. Bizler de bütün seçmenlerimize, derneklere, mahallelere ulaşmaya çalışıyoruz. Sahada AK Parti'den başka düzenli çalışan başka bir parti daha yok." şeklinde konuştu.

'MİLLETİMİZ ÜLKEMİZDEKİ GELİŞMEYİ BİZZAT GÖRÜYOR'

Vatandaşların Türkiye'de birçok alanda yapılan yatırımları gördüğünü söyleyen Erdem, "Seçime az kaldı. Milletimiz Türkiye Yüzyılı'na girerken 21 yıllık AK Parti iktidarının istikrarını; ülkemizin teknolojide, milli savunmada, eğitimde, sağlıkta geldiği noktaları görüyor. Bu başarıların artarak devam etmesi için tekrar Recep Tayyip Erdoğan liderimiz başta olmak üzere AK Parti'ye de güçlü destekleriyle Allah'ın izniyle Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edelim diyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :