Oto ekspertizde güvenceniz: DYNOMOSS

DYNOMOSS Oto Ekspertiz, müşterilerine en ileri ekipmanlarla güvenilir ve profesyonel hizmet sunuyor. DYNOMOSS Oto Ekspertiz yetkilileri, “Binlerce lira para verdiğiniz aracı merdiven altı tabir edilen yerlerde ucuza ekspertiz yaptırmanız size daha pahalıya mal olur” diyerek araç sahiplerine uyarıda bulundu.
Oto ekspertizde güvenceniz:  DYNOMOSS

“Oto ekspertizde problem yaşamamak için en önemli konu yer seçimidir” diyen DYNOMOSS Oto Ekspertiz yetkilileri, “Binlerce lira para verdiğiniz aracı merdiven altı tabir edilen yerlerde ucuza ekspertiz yaptırmanız size daha pahalıya mal olur” diyerek araç sahiplerine uyarıda bulundu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi: “Son yıllarda ekspertiz sektörüne artan taleple birlikte, işten anlamayan birçok yatırımcı bu sektöre yöneldi. Ekspertiz işinden anlamayan ve konudan bihaber yatırımcılar kendilerine kurumsal kimlik altına gizlemek için franchise sistemine başvurdu. Kontrolsüz ve denetimsiz büyüyen franchise sistemli firmalar neticesinde, sektörde şube adedi çoğalırken, bilinmez markalar doldu. İşini iyi yapan uzman markaları ayırmanın en iyi yolu şubelerin kime ait olduğunun ve o şubenin sektörde kaç yıldır faaliyette olduğunun araştırmasıyla ortaya çıkacaktır. Ekspertizde problem yaşamamak için tek merkezden yönetilen kurumsal firmaları tercih etmeniz en doğrusu olacaktır.”

oto-ekspertiz-de-guvenceniz-dynomoss-2.jpg

ARAÇLARINIZI İŞİN UZMANINA GÖTÜRÜN

“İkinci el araç alacaklar mutlaka işin uzmanına götürmeliler” denilen açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer verildi: “Vatandaşların, ben baktım torpido kapağında çizik, renk değişikliği yoktu gibi düşüncelerinin olmaması lazım. Vatandaşlar araç alacakları zaman kendilerinin incelemesine gerek yok, zaten anlamazlar. DYNOMOSS Oto Ekspertize gelmeleri yeterlidir. DYNOMOSS oto ekspertize geldiklerinde hava yastığına bakılıp bakılmadığını ayrıca sormaları gerekiyor. Hava yastığını kontrol etmeyen ekspertizeler de var. Gelen aracın geçmiş senelerde mevcut bir arızası ya da kazasının olup olmadığını tespit etmek ya da bozuk olan aksamları ortaya çıkarmak adına yapılan işlemlerin tümü ekspertiz çalışmasına dahildir. En ileri ekipmanlarla profesyonel olarak sunulan DYNOMOSS Oto Ekspertiz hizmetleri sizlere ikinci el araç alım satım işlemlerinde büyük bir kolaylık sağlıyor. Yapılan çalışma ve inceleme sonucunda aracın tüm geçmişi ile ilgili bilgiler sizlere bir rapor halinde sunulur. Böylece aracın gerçek değerini öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz. İkinci el araç satın almayı düşünüyorsanız eğer siz de muhakkak DYNOMOSS Oto Ekspertiz hizmetlerinden yararlanma fırsatını kaçırmayın.”

oto-ekspertiz-de-guvenceniz-dynomoss-3.jpg

OTO EKSPERTİZ HİZMETİ

Oto Ekspertiz Hizmeti ile ilgili bilginin de verildiği açıklamada, “Oto ekspertiz çalışması birçok farklı aşamadan oluşuyor. DYNOMOSS ‘da hepsi son teknolojilere sahip makinelerin kullanıldığı oto ekspertiz çalışmasını uzman kişiler titizlikle yerine getiriyor. Oto ekspertiz çalışmasında ilk önce aracın motor, şanzıman ve tekerlek vb. durumuna bakılıyor. Sonrasında akü, radyatör ve motorun yağ oranına bakılır ve daha sonra güç kaybı ölçümü gerçekleştirilir. Kilometrede oynanıp oynanmadığı kontrol edilerek hava yastıkları kontrolü yapılır. Böylece aracın geçmişi ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşma imkanı elde edebilirsiniz. DYNOMOSS Oto Ekspertiz firması gerçekleştirdiği tüm testlerin sonrasında sizler için ayrıntılı bir rapor hazırlayıp taktim ediyor” denildi.

AHMET ERGAN / YENİ HABER GAZETESİ

oto-ekspertiz-de-guvenceniz-dynomoss-1.jpg