Oto Yıkama Makinesi

Oto Yıkama Makinesi
Oto Yıkama Makinesi

 

Basınçlı araba yıkama makineleri bugün araba yıkama endüstrisinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu makinelerin uzun hizmet ömrü için kullanılması gerektiğinde istenilen bar basıncında satın alınarak kullanılabilir. Araçlarınızı hem sıcak hem de soğuk yıkayabileceğiniz ürünlerdir. Yüksek basınç ve sıcak su birleştiğinde inatçı kirleri, kurumuş çamurları, yemek artıklarını ve yağları kolay ve hızlı bir şekilde temizler.

Bu özelliklerle basınçlı yıkayıcının tipine göre değişiklik gösteren , zamandan, deterjandan ve enerjiden tasarruf etmek için de son derece etkili ve verimlidir. Elektriğin olmadığı yerlerde dizel ve benzinli modeller isteğe bağlı olarak üretilmekte ve faydalanmanız için sunulmaktadır.

Basınçlı Oto Yıkama Makinesinin Özellikleri

 

, tekerleklidir, kolay taşınabilir ve kullanımı son derece kolaydır. Ürün profesyonel kullanım için tasarlanmıştır, özellikle araba yıkama için tercih edilir, ancak birçok alanda kullanımı kolaydır, en derin kirleri bile çıkarabilir, bu özelliği ile soğuk ve sıcak suyun hızı ayarlanabilir olması önemli bir rol oynar.

Ayarlanabilir çubuk montajı ile güvenli kullanım sağlar ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Basınçlı temizleyiciler, işlenmiş zeminlerin, büyük araçların, arabaların, duvarların ve fayans yüzeylerin hijyenik temizliğini sağlar.

200 Bar Basınçlı Yıkayıcı

 

200 bar oto yıkama, sektörde en çok aranan modeldir. Maksimum temizlik ve tasarruf için çok uygun bir modeldir. modeli, sektördeki en yüksek kalite standartlarını karşılayan, yıllardır Türkiye'de ve yurtdışında en çok aranan markalardan biri olmuştur. Oto yıkama alırken dikkat etmeniz gereken en önemli konu basınçtır. Bu konuda pek çok türü ve modeli bulunan makineler için Hırdavat Birikim  firmamızı güvenle arayabilirsiniz.

 Her türlü ihtiyacınızı karşılayacak makineler üretim ve satış sonrası hizmetlerle de sunulmaktadır. Bir araba için basınçlı yıkayıcı seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli konu, makinenin garanti süresidir. Satın aldığınız cihazın garantisi olmalı ve kurumun satış sonrası desteği üst düzeyde olmalıdır.

Basınçlı yıkama makineleri her gün sürekli olarak kullanılan ürünlerdir ve bu süreçle birlikte makineler eskiyip çeşitli maliyetlere katlanabilmektedir. Bu durumda garanti bir kez daha önem kazanıyor. Firmamızdan alacağınız her türlü oto yıkama makineleri için sınırsız hizmet anlayışı sunuyoruz. Firmamızdan en kaliteli ve uygun fiyatlı oto yıkama makinesi alabilirsiniz.