Otomobil alacak kişiler önce buraya uğrayacak! Türkiye'de 36 şubenin ardından Konya'ya da açıldı!

'Her açıdan güven' sloganıyla detaylı şekilde otomobil raporlama hizmeti sunan Oto Ekspertiz 360 artık Konya'da da hizmet verecek. Konya Oto Galericiler sitesinde hizmete açılan firmada hem ekspertiz hem de tamirat hizmeti sunulacak.
Otomobil alacak kişiler önce buraya uğrayacak! Türkiye'de 36 şubenin ardından Konya'ya da açıldı!

Oto Ekspertiz 360 markası artık Konya’da da hizmet verecek. Araç almak isteyen tüm vatandaşları raporlama hizmeti için beklediklerini söyleyen firma sahiplerinden Cihan Baydar, “360 Oto Ekspertiz firması Türkiye’de yükselen bir yıldız. İstanbul merkezli bu firmanın Türkiye’de 37 farklı noktada bayilikleri bulunuyor. Konya bayiliği için de oğlum Muhammed Fatih ile birlikte bağlantı yaptık ve şehrimize kazandırdık. Oto galericilik eski mesleğim. İnşallah burada da kaliteli hizmet verebilmek için yola çıktık. Bünyemizde detaylı şekilde oto ekspertiz hizmet olacak. Kurumsal bir firma olduğumuz için yüksek güvenle hizmet vereceğiz. Yine Konya’nın elektronik arızada uzman isimlerinden olan Hasan ustayı da bünyemize kattık. Onunla birlikte bu alanda da hizmet vereceğiz.” dedi.

otomobil-alacak-kisiler-once-buraya-ugrayacak-turkiyede-36-subenin-ardindan-konyaya-da-acildi-001.jpg

A’DAN Z’YE TÜM KONTROLLER YAPILIYOR

Otomobillerin A’dan Z’ye kontrollerini yapacaklarını, ayrıca tamirat konusunda da hizmet vereceklerini söyleyen firma sahiplerinden Muhammed Yasin Baydar, “Kaporta ekspertizinden başlıyoruz, aracı A’dan Z’ye her noktasına kadar kontrol ediyoruz. Şu anda kilometre hırsızlığı çok sayıda yapıldığı için aracın beyninden kilometre sorgusu yaparak bunun doğruluğunu teyit ediyoruz. Kaporta şase kontrollerini de yapıyoruz. Çalışan, çalışmayan aksamları tespit ediyoruz.

otomobil-alacak-kisiler-once-buraya-ugrayacak-turkiyede-36-subenin-ardindan-konyaya-da-acildi.jpg

Günümüzde araçların fiyatları çok pahalı olduğu için ufak bir arızada bile müşterilerimizin cebinden para çıkmaması için hizmet veriyoruz. Verdiğimiz raporların her zaman arkasındayız. Kurumsal firmayız. Babam Cihan Baydar Konya Galericiler içerisinde aktif olarak yer alıyor. Ben de küçük yaşlarımdan bu yana ilgi duyduğum için sektöre giriş yaptım. Daha önce şahıs firmamız vardı. 2 yıl onu işlettik. Şimdi kurumsal firmaya geçiş yaptık. Güvenilir ve detaylı şekilde hizmet vermek için canla başla uğraşacağız. Herkesi bekliyoruz.” diye konuştu.

otomobil-alacak-kisiler-once-buraya-ugrayacak-turkiyede-36-subenin-ardindan-konyaya-da-acildi-003.jpg

Etiketler :