Oyuncu Eda Ece'den mide bulandıran seçim sözleri

28 Mayıs seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir seçimi daha kaybetmesini hazmedemeyen oyuncu Eda Ece'nin katıldığı bir ödül töreninde deprem bölgesiyle ilgili yaptığı skandal eleştirisi büyük tepki çekti.

Eda Ece'nin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye oy veren depremzedeler için kullandığı, "Yani deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık neyse!" sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı. Ece'nin rezil sözlerine ise şarkıcı Sinan Akçıl'dan da tepki gecikmedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devlet-millet ele ele vererek yaraların sarılması adına dünyaya örnek bir mücadele vermişti. Oyuncu Eda Ece, katıldığı ELLE Style Awards 2023 ödül töreninde depremzede vatandaşları hedef alarak, oy tercihleri ile açık açık alay etti.

Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız herşeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" gibi skandal sözler kullandı.

Ece, katıldığı bir ödül töreninde yaptığı konuşmada, deprem bölgesinde yaşayan ve Cumhur İttifakı'na, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye oy veren seçmenleri küstahça aşağıladı.

Ece'nin sözlerine salonda bulunanların kahkaha atması ise ayrıca dikkat çekti.

Seçim zaferini hazmedemeyen Eda Ece'nin skandal esprisine sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Şarkıcı Sinan Akçıl da Eda Ece'ye tepki gösterdi. Akçıl "Saçma sapan bir yorum daha yazık" yorumunda bulundu.

Sosyal medyada Eda Ece'ye gelen tepkilerden bazıları

"Bunlar gibi muhalif olmaktan kurtulmuş olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Resmen zihinsel devrim yaşamışım. Bu rezillikleri gördükçe farkediyorum."

"O kadar komik değil o kadar gülünecek bir şey yok ki, hali tavırları bomboş ya"

"İnsani değerleri olan insan , yaptığı yardımdan çıkar beklemez , sizlerin niyeti de amacı da çok utanç verici…"

"Oy için mi depremzedelere yardım ettiniz"

"Depremzedeler size güvenmemekte haklı çıktı"
"Şov için yapmayın ikili oynamayı da bırakın"

"İçinde onca acı barındıran bir kelimeyi gülerek, kahkahalarla dile getirmesi insanlarında eşlik etmesi inanılır gibi değil nasıl bir vicdan "

"Kaybedince sizin gibi zihniyetler bu kadar kotüleşebiliyor "
"Üç kuruş para verdiniz, birkaç sosyal medya paylaşımı yaptınız diye depremzedelerin burnundan getirdiniz. Yazıklar olsun size ve bundan sonra ayıla bayıla sizi izleyenlere..."

"Deprem bölgesini lütfen hiçbir siyasi yaklaşıma alet etmeyin"


"Kendilerinden başkasını yok sayıyorlar, ondan zannediyor ki, başkası depremzedelere yardım etmedi.! Yazık kafana"

"Siyaset yapacak onca şey varken depremzedelere yapılan yardımı her fırsatta dile getirmek ne kadar doğru? Hiç hoş ve komik değil bence"

Etiketler :