Ozan Tufan kabul etti! İmza atıyor...

Birçok teklif alan Fenerbahçe orta sahası Ozan Tufan, uzun görüşmeler sonucunda takımda kalmayı kabul etti.
Ozan Tufan kabul etti! İmza atıyor...

Fenerbahçe'nin kapısından 2015'te giren, inişli çıkışlı dönemler geçiren, bir dönem Alanyaspor'a kiralanmasına rağmen takıma geri dönüşüyle birlikte formayı sırtından çıkarmayan Ozan Tufan'da camianın beklediği müjde geldi.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Sözleşmesi sezon sonu bitecek milli futbolcu, sarı-lacivertlilerle yeni anlaşmaya vardı. Yönetimle el sıkışan Ozan, 2024'e kadar kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye önümüzdeki günlerde imza atacak.

11 ARALIK'TA EL SIKIŞTILAR

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'yle nikah tazeleme süreci 11 Aralık'ta mutlu sonuçlandı. Başkan Ali Koç'un Samandıra ziyareti sırasında Semih Özsoy, Ozan Tufan, Ersun Yanal ve Volkan Demirel'in de yer aldığı bir toplantı yapıldı. Bu görüşmeye, menajeri Mirsad Türkcan da telefonla katıldı. Ozan'la 4 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşıldı. 24 yaşındaki futbolcu, kontratının Türk Lirası'na çevrilmesini de kabul etti. Ozan Tufan sezon başına yaklaşık 10-12 milyon TL kazanacak.

"Parayı değil kaptanlığı seçtim"

Ozan Tufan, gelecek sezon 1. kaptanlığa getirilecek. Bu gelişmenin Ozan'ın kalmasında da etkili olduğu öğrenildi.

Yuvada kalmak için önemli bir fedakarlıkta bulunan başarılı futbolcunun, "Ben Fenerbahçe'den para için ayrılan futbolcu olmam. Futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe kaptanı Ozan olarak anılmak istiyorum" dediği bildirildi.

Milli yıldız, yeni kontratta emeği geçen Ali Koç ve Ersun Yanal'a da teşekkür etti.