Ozan Tufan resmen açıklandı! 7 yıl sonra hocasıyla buluşuyor

Fenerbahçe'nin Hull City'ye sattığı Ozan Tufan'ın yeniden Süper Lig'e dönme olasılığı belirdi. Hull City geçtiğimiz günlerde milli futbolcuya Türkiye'den tekliflerin olduğunu resmen açıklamıştı. Ozan Tufan'ı isteyen takım şekillenmeye başladı.
Ozan Tufan resmen açıklandı! 7 yıl sonra hocasıyla buluşuyor

Ozan Tufan yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Championship kariyerine son derece iyi bir başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda durulan Ozan Tufan'a talip olan takım ortaya çıktı.

OZAN TUFAN RESMEN AÇIKLANMIŞTI

Hull City'den geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Ozan Tufan'a Türkiye ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden talipler olduğu belirtilmişti. Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Ozan Tufan için Türkiye'den görüşme talepleri aldıklarını resmen açıklamıştı.

ŞENOL HOCA İSTEDİ, YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan Ozan Tufan'ı Türkiye'den isteyen takım ortaya çıktı. Takvim'in haberine göre Beşiktaş, milli futbolcu için görüşmelere başladı. Şenol Güneş yönetimle yaptığı toplantıda Ozan Tufan ismini masaya koyunca idareciler harekete geçti.

OZAN TUFAN İLE 7 YIL SONRA

Şenol Güneş'in "Mali şartlar uygun olursa kadromda görmek isterim" dediği Ozan Tufan da Türkiye'ye dönmeye hazır. Bundan 7 yıl önce Şenol Güneş'in Bursaspor'u çalıştırdığı dönemde yıldızı parlayan Ozan Tufan, 7 milyon euro gibi bir rakamla Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi halinde deneyimli futbolcu 7 yıl aranın ardından yeniden Şenol Güneş ile bir araya gelecek.

Bu sezon Hull City formasıyla Championship'te 20 maça çıkan Ozan Tufan 4 gollük katkı verdi.

AKŞAM

Etiketler :