Özçelik: 15 Mayıs sabahı çok güzel bir şekilde uyanacağız

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, “Bizler AK Parti ailesi olarak 14 Mayıs’ı Allah’ın izniyle yüzümüz ak, gönlümüz ferah bir şekilde geçireceğiz. Vatandaşlarımızla da el ele, kol kola 15 Mayıs sabahı çok güzel bir şekilde uyanacağız” dedi.
Özçelik: 15 Mayıs sabahı çok güzel bir şekilde uyanacağız

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Faruk Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında Karatay Sebze Hali’nde esnaf ziyaretinde bulunarak saha çalışmaları gerçekleştirdi. Esnafların taleplerini tek tek dinlediklerini kaydeden Faruk Özçelik, “Karatay Sebze Hali’nde kalabalık bir AK Parti heyetiyle esnaflarımızı tek tek ziyaret ettik. Kendileriyle bizzat muhabbet ettik. Esnaflarımızın sorunlarını, gelecekle ilgili taleplerini, beklentilerini de tek tek dinledik. Ayrıca pazarcı ve hal esnafı ilişkisini daha detaylı ele almak üzere burada buluşacağız” dedi.

faruk-ozcelik-1.jpg

‘ESNAFIMIZIN İLGİSİ MEMNUN ETTİ’

Hal esnafından gördükleri ilgi ve alakanın kendilerini memnun ettiğini dile getiren Faruk Özçelik, “İnşallah hal esnafımızın yeni hal ve ürün giriş çıkışlarıyla ilgili taleplerini bundan sonra hep birlikte değerlendirerek onların istedikleri doğrultuda çözüm bulma noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ama hepsinden önemlisi, esnaf kardeşlerimiz bizleri son derece büyük bir teveccüh, ilgi ve alakayla karşıladılar. Kendilerine bu noktada müteşekkirim. Allah razı olsun. İşlerinde kolaylıklar diliyorum. Bol bereketli kazançları olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

faruk-ozcelik-2.jpg

‘SON DERECE GÜZEL BİR ORTAM VAR’

Saha çalışmalarının güzel gittiğini belirten Faruk Özçelik, “Hem Konya merkezindeki bütün sanayi esnafımızın, hem pazarcı esnafımızın hem de hal esnafımızın hepsiyle bizzat iletişim kurduk. Sohbet ettik. İlçelerdeki esnaflarımızdan da aynı şekilde gördüğümüz, son derece güzel bir ortam var. Bizler AK Parti ailesi olarak 14 Mayıs’ı Allah’ın izniyle yüzümüz ak, gönlümüz ferah bir şekilde geçireceğiz. Vatandaşlarımızla da el ele, kol kola 15 Mayıs sabahı çok güzel bir şekilde uyanacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :