Özdil Pegem Akademi eğitime verilen arayı online eğitimi ile lehine çevirdi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında okulların ve özel eğitim kurslarının kapanmasının ardından bir çok eğitim kuruluşu çareyi online eğitimde buldu. Konya'daki Özdil Pegem Akademi Eğitim Kurumları da başarılı online eğitimleri ile sürece lehine çevirdi.
Özdil Pegem Akademi eğitime verilen arayı online eğitimi ile lehine çevirdi

Özdil Pegem Akademi Eğitim Kurumları Tarih Öğretmeni Ahmet Yavaş, dünya çapında pandemiye dönüşen KOVİD-19 virüsünden dolayı 16 Mart 2020 tarihinde ülkemizde örgün eğitime ara verildiğini hatırlatarak; "Özdil Pegem Akademi Eğitim Kurumları olarak 20 Mart tarihinden itibaren tüm derslerimizi online eğitim ile yapılmasına karar verdik. Bu eğitimdeki amacımız hem öğrencilerimizin derslerden kopmaması hem de sınav motivasyonlarının bozulmaması amaçlandı. Kurduğumuz sistem sayesinde tüm öğretmenlerimizin ders videolarını çekip öğrencilerin devamlı olarak derslerini dinlemelerine fırsatı verdik. Bununla yetinmeyip canlı bağlantılar yaparak öğrencilerimizin hem yanında olduğumuzu hissettirdik hem de sorularını sıcağı sıcağına cevaplama şansı bulduk." dedi.
 

ozdil-online-egitim-1.jpg

"Süreci kendi lehine çevirdik"
 

Yavaş, kurumun kurdukları aile ortamını teknolojiyi kullanarak devam ettirmeyi başardıklarını belirterek; "Yaptığımız çalışmalar sayesinde %100 verim alıp öğrencilerimizin bu sıkıntılı süreci kendi lehine çevirmeyi başardık. Bu çalışmalarda bize destek olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Öncelikle ülkemizin bu sıkıntılı durumdan biran önce kurtulmasını ve sonra da öğrencilerimize kavuşmayı temenni ediyorum." dedi. 

ozdil-online-egitim-2.jpg

YENİ HABER