ÖZEL - 1922 Konyaspor gol yiyince oyuncusuna sinirlenip sahaya dalmıştı! Mesut Erçetin'den ilk açıklama...

Zonguldak Kömürspor maçında uzatmanın son saniyelerinde yenilen gol sonrası çılgına dönen ve sinirlerine hakim olmayan 1922 Konyaspor yöneticisi Mesut Erçetin, sahaya girerek stoper Can Demir Aktav'a tepki göstermişti. Olay sonrası Yeni Haber'e konuşan Mesut Erçetin, neden bu kadar sinirlendiğine açıklık getirdi
ÖZEL - 1922 Konyaspor gol yiyince oyuncusuna sinirlenip sahaya dalmıştı! Mesut Erçetin'den ilk açıklama...

1922 Konyaspor, uzatmanın son dakikasında gol yiyerek Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup oldu. Yenilen gol sonrası yeşil-beyazlı kulübün yöneticisi Mesut Erçetin'in sahaya girerek golde hatası olan Can Demir Aktav'a sert tepki göstermesi dikkat çekmişti. 

'GOLDEN ÖNCE EL KOL HAREKETİ YAPTI' 
Konuyla ilgili Yeni Haber Gazetesi Spor Müdürü Veli Özkan'a konuşan Mesut Erçetin, 'Golden önce Ca Demir’e ‘biraz sakin oyna maçı gol yemeden bitirelim’ dedim. Can Demir, ‘sen işine bak’ dercesine bana el kol hareketi yaptı. Akabinde golü Candemir’in hatasıyla yiyince kendimi kaybettim. Çok hırslı birisiyim, kaybetmeyi sevmiyorum. Konyaspor camiasından ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum' dedi.

'ÇOK PİŞMANIM, HELALLEŞTİK'  
Böyle bir olayla gündeme gelmekten dolayı çok pişman olduğunu dile getiren Erçetin, 'Futbolun içerisinde olanlar bilirler bazen kaybetmenin vermiş olduğu üzüntü böyle geri dönüşü olmayan hatalara yol açabiliyor. Ben böyle bir olayında içinde olduğum için pişmanım. Oyuncumla da tatlıya bağladık, helalleştik.Bizde her şey saha içerisinde olur yaşanır biter' ifadelerini kullandı. 

'KAVGA OLAYI KESİNLİKLE YALAN' 
Maçtan sonra futbolcuları tarafından darp edildiği yönünde asılsız haberler çıktığını dile getiren Erçetin, 'Maçtan sonra ise oyuncuların bana saldırdığı yönde bir haber çıkmış. Kesinlikle yalan! Yüksek tansiyona bağlı olarak bayılmışım. Sağlık ekibinin müdahalesiyle kendime geldim' diye konuştu. Bu arada takım içerisindeki oyuncular da kavga olayının yalan olduğunu doğruladı. 

VELİ ÖZKAN - KONYA YENİ HABER