Özel çocukların evde 23 Nisan coşkusu

SAMSUN (AA) - Samsun'da Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu üçüncü kademe özel eğitim öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için evlerini...
Özel çocukların evde 23 Nisan coşkusu

SAMSUN (AA) - Samsun'da Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu üçüncü kademe özel eğitim öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için evlerini süsledi.

Kovid-19 salgını nedeniyle eğitime uzaktan devam eden çocuklar, evlerinin pencere ile duvarlarına Türk bayrağı, balon, resim ve rengarenk pankartlar astı.

Down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli öğrenciler, ailelerinin çektikleri videolarla tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Atakum Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Mustafa Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul olarak öğretmen, öğrenci ve velilerle yaptıkları organizasyon sayesinde evde de olsalar özel öğrencilerin bu coşkuyu yüreklerinde hissetmesini sağladıklarını söyledi.

Her evi bayram yerine dönüştürdüklerini belirten Yiğit, "Ülkemizin yaşamış olduğu bu zorlu süreçte özel öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde güzel ve mutlu geçirebilmeleri için öğretmen arkadaşlarımın yönlendirmeleriyle, velilerimizin destekleriyle ve öğrencilerimizin güzel enerjileriyle özel öğrencilerimizin bu bayramı mutlu ve güler yüzlü geçirmelerini sağlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: