ÖZEL- Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den teknik heyeti rahatlatan açıklama!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, üst üste yaşanan puan kayıplarını şanssızlık olarak yorumladı. Yeni Haber'e konuşan Başkan Özgökçen, 'Hocamıza ve sistemine güveniyoruz. Sahadaki bu oyun sürdükçe başarıya birlikte koşacağız' dedi
ÖZEL- Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den teknik heyeti rahatlatan açıklama!

Cumartesi günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak Konyaspor'da Başkan Fatih Özgökçen, teknik heyeti rahatlatan bir açıklama yaptı. Yeni Haber Gazetesi’ne konuşan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, İlhan Palut'un oyun sistemine güvendiklerini ifade etti. Özgökçen, 'Yaşadığımız puan kayıpları canımızı yaksa da oyun olarak çok iyi durumdayız. Dışarıdan nasıl görünüyor? Bilmiyorum ama Hocamız ve futbolcularımız sahada futbolun doğrularını uyguluyorlar. Son oynanan Galatasaray karşılaşmasında da bunu futbol kamuoyu yakından gördü. Beraberlikler neticesinde yaşadığımız puan kayıplarımız içinse tamamıyla şanssızlık diyebilirim. Öne geçtiğimiz maçlarda skor üstünlüğümüzü koruyamadık. Futbolda istikrar önemli. Biz, hocamıza ve oyun sistemine güveniyoruz. İnşallah başarıya birlikte koşacağız’ dedi.  

YÖNETİM, İNDİRİM YAPTI
Bu arada Konyaspor, taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağı bir döneme giriyor. Konya'da üst üste rakipleriyle karşılaşacak Anadolu Kartalı, zorlu bir sürece girdi. Rakipleriyle büyük bir puan savaşı verecek İlhan Palut ve talebeleri; 23 Ekim Cumartesi günü Kayserispor ile sonraki hafta cumartesi günü ise Fenerbahçe’yle yine Konya’da karşı karşıya gelecek.  Konyaspor, zorlu iki maçtan en az 4 puanla ayrılarak üst sıralara tutunmanın hesaplarını yapıyor. Konyaspor yönetimi de stadyuma taraftar çekebilmek için Kayserispor karşılaşmasının bilet fiyatlarında yüzde 50'lik indirime gitme kararı aldı. Yoğun maç trafiğinin ardından Göztepe deplasmanına da gidecek Anadolu Kartalı, o maça ise mutlak 3 puan gözüyle bakıyor.
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ