ÖZEL- Konyaspor'un efsanelerinden Peter Grajciar, Yeni Haber'e konuştu!

Konyaspor'un yarım kalan aşkı; Peter Grajciar... Forma giydiği 1 sezonda gözlerimizin pasını sildi ve gönüllerde iz bırakarak, Konyaspor'a para kazandırarak gitti. O'nu Beşiktaş'a attığı harika golle hatırlayacağız. İşte Peter Grajciar'ın Veli Özkan'a verdiği röportaj...
ÖZEL- Konyaspor'un efsanelerinden Peter Grajciar, Yeni Haber'e konuştu!


1- Beşiktaş maçını çok iyi hatırlıyorum. Bütün takımımız harika oynadı. Attığım golümü hatırlıyorum. Eski gollerime de bakmayı severim. İlk golümde topla yaklaşık 60 metre koştum. Beşiktaş'a gol atmak harika bir duyguydu. İkinci golde ise topu boş kaleye bırakmıştım.
a20110d7-11.JPG

2- Slavia Prag oynuyordum. Konyaspor'dan izlemeye geldiler. Beni beğendiler. Sıcak davrandılar. Onları sevdim. Maçtan hemen sonra menajerimle iletişime geçtiler. Bir dakika bile tereddüt etmedim. Konyaspor'a transfer olmak istediğimi biliyordum. Birkaç gün sonra kulüpteydim.
a03080e2-01.JPG

3-Konyaspor'da uzun süre kalmak istiyordum. Konya’da harika hissettim. Kulüpteki insanlar harikaydı. Ne yazık ki Prag'a döndüm. Eski eşimin oğlu okula yeni başlamıştı. Konyaspor'dan ayrılmak zorunda kalmıştım. Kalmak istedim ama çok fazla yabancı vardı. Statü de engel olmuştu.
a19120c0-06.JPG
4- Her hafta sonu Konyaspor’un maçlarını izliyorum. Konyaspor’u destekliyorum. Şehir ve kulüp büyük bir camia. Konya insanı başarıyı hak ediyor. Konyaspor’un başarısıyla gurur duyuyorum.

a23010a7-05-1.JPG

5-Konyaspor taraftarının tezahüratları kulaklarımda çınlıyor. Ateşleyiciydiler ve tezahüratları harikaydı. Konyaspor'dan ve taraftarlarından çok sık söz ediyorum. Yeni statta çok daha iyiler. Konya deyince aklıma, stadyum, yaşadığım yer, M1 Real ve Kule Site aklıma geliyor.
a20020ca.JPG

6-Kariyerim için henüz bir yol haritası çizmedim ama koşmayı ve yürümeyi başardığım sürece futbol oynamak istiyorum. Antrenörlük lisansı için eğitim alıyorum. Hayatımın bir döneminde işe yarayabilir.

15-046.jpga23010a7-11.JPG