Özel Türmak okullarında dört dörtlük yaz okulu

 Özel Türmak Okullarında 10, 11 ve 12.Sınıfa geçen öğrencilerimiz için 23 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan yaz okulumuz öğrencilerimizin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde başladı.

Özel Türmak Okulları Genel Müdürü İlhan YILMAZ konu ile ilgili olarak; 2018 Yaz Okulu çalışmaları 4 hafta boyunca 120 saat ders ve 4 farklı sosyal etkinlik şeklinde yapılacak olup yapılacak çalışmalarda;

10.Sınıfa başlayacak öğrencilerimize TYT-Matematik, TYT Fizik, TYT Kimya ve TYT Biyoloji derslerinden ilgili konuları ve 15 Saatlik “Değerler Eğitimi” olmak üzere,

11.Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz TYT Geometri, TYT Fizik, TYT Kimya ve TYT Biyoloji dersleri ile yine 15 Saatlik “Değerler Eğitimi” olmak üzere 120 Saat ders göreceklerdir.

Değerler Eğitimi derslerinde Temel Dini Bilgiler ve Akaid konuları görsellik de kullanılarak akılda kalıcı aynı zamanda eğlenceli bir şekilde işleniyor.

12.Sınıfa başlayacak öğrencilerimiz ise üniversite hazırlık çalışmalarını kapsamında 3.ETAP derslerini görmeye başladılar.

 Bu eğitim öğretim çalışmalarının yanında öğrencilerimize yaz okulu süresince birebir danışmanlık çalışmaları, eğitim koçluğu ve sosyal etkinlikler gerçekleştirilecek olup, öğrencilere ‘Havuz, Lazer Paintball, Balon Futbolu ve yaz okulu pikniği’ etkinlikleri yapılacağını ifade etti.

    YILMAZ ayrıca “Eğitim Öğretim uzun soluklu bir süreçtir. Özel Türmak Okulları olarak “Anaokulundan Üniversite” ye kadar eşlik ettiğimiz öğrencilerimize karşı üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Öncelikli olarak Allah’ın izni sonrasında gayretlerimiz ile tüm yavrularımızın vatanımıza milletimize ve ailelerine karşı faydalı insan olmaları için emek vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

Bakmadan Geçme