Özlem Zengin: Konya için önemli bir gün

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda heyecan sürüyor. Aday adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından milletvekili adaylarının belirlenmesinde teşkilat temayül yoklaması, mülakatlar, anketler ve komisyonlarca alınacak kararlar etkili olacak. Temayül yoklamasının koordinatörlüğünü gerçekleştiren AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, Konya için önemli bir süreç olduğunu söyledi.
Özlem Zengin: Konya için önemli bir gün

KONYA’DAN BÜYÜK İLGİ VAR

Konya için önemli bir gün olduğunu vurgulayan ve yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, “Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. AK Parti Genel Merkezi adına bugün Konya'dayız. Konya için önemli bir gün. Konya'da temayül yapıyoruz. Genel merkezden gelen arkadaşlarımız, Niğde milletvekilimiz Selim Gültekin Bey, Kayseri Milletvekilimiz İsmail Tamer Bey, Genel Merkez Kadın Kollarından Kübra Dörtkardeş ve ve sayın İl başkanımız Hasan hangı Bey ile birlikteyiz.

ozlem-zengin-konyada-2.jpg

E-temayülü Türkiye'de en iyi yapan partilerden bir tanesiyiz. Her dönem geliştiriyoruz. Temayülümüzü yapmaya saat 10'da başladık. Saat 16 itibarıyla Genel Merkezi ekranlarımızdan her bir ilçemiz için ne kadar oy kullandığını, adaylarımızın ne kadar oy aldığını göreceğiz. Aday adaylığı demokrasiler için çok önemli bir süreç. Burada demokratik olarak partiden milletvekili olmak isteyen herkes başvurularını yaptı. Konya'da da bu manada çok ilgi ve alaka var. Bu Ramazan gününde büyük ilgi ve alaka ile teşkilatlarımızlayız. Hazirun listesinde var olan arkadaşlarımız bugün buradalar. Saat 16'ya kadar oylarını kullanacaklar. Konya için Türkiye'de demokrasisi için hayırlı olmasını diliyorum. Herkese tekrar hayırlı ramazanlar temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

ozlem-zengin-konyada-3.jpg

 Muhabir
Etiketler :