Palut: Sahada karakterli mücadele verdik!

Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, beklemedikleri bir anda gol yediklerini ve skoru dengelemek için karakterli bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. Palut, Ahmed Hassan’ı neden oynatmadığını açıkladı
Palut: Sahada karakterli mücadele verdik!

İlhan Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada, ‘Maçtan önce şunu söylemiştim; ofansif anlamda eksik oyuncularımız olabilir ama bu eksikliğimizi tamamen defansif bir kurguyla tolere etmeyeceğiz. Maçın geneli, belki ilk yarı Galatasaray buna karşılık verdi ama ikinci yarının tamamında takımım bu reaksiyonu gösterdi. Gerekli bence rakamları hücumsal anlamda yakaladık. Hiç beklemediğimiz bir anda, şaşırdığımız enteresan bir gol yedik. Bunu telafi etmeye çalıştık ama başarılı olamadık’ dedi.  

‘KAZANMAK İSTİYORDUK’
‘Yenilmesek bile çok berabere kalıyorduk’ diye sözlerini sürdüren Palut, ‘Kazanmak istiyorduk Galatasaray deplasmanı da olsa. Üzgünüz ama futbol olarak takımımın olumlu sinyaller verdiğini ve sahada karakterli bir mücadele gösterdiğini düşünüyorum. Cikalleshi kendini iyi hissediyor ve negatife dönüp aramıza katılacaktır. Ahmed Hassan’ı da riske etmedik. Onun da aramıza döneceğini düşünüyorum. Cikalleshi de hafta başından itibaren aramıza katılacağını düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.